krolcia
Fanka BB :)
chciałam dodac przez imageshack ale zaden kod mi nie wyswietla zdjecia![]()

Uploaded with ImageShack.us
No ja dodałam zdjęcie i image działa. Sprawdź dokładnie.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
chciałam dodac przez imageshack ale zaden kod mi nie wyswietla zdjecia![]()
ewa
gratulacje
smile
moj mial 40 stopni goraczki dreszcze lub drgawki nie wiem juz sama i stracil przytomnosc i nie wie, kiedy skoczyla mu temp az tak... wiem o jakim strachu mowisz :/
ewwe
no u nas tez blender pracuje na pelnych obrotachja daje te nestle jogurty ale czasem jak nie mam to zwykle naturalne kilka owocow i biszkoptow i blenduje
czasem same biszkopty ze zwyklym mlekiem je
a co do twarozka... hmm jasiek dzisiaj wsunal miseczke makaronu z bialym serem
w sumie chyba wolalabym zeby byl niejadkiem niz zeby mi chorowal jak teraz :/ juz 3 antybiotyki bral. wiecznie gardlo czerwone i kaszle ehhh
Cześć dziewczyny,
nie było mnie przez tydzień i ciężko Was nadrobićWłaśnie przed chwilą mi się udało.
U nas ogólnie ok, w zeszłą środę byłam u gina i wg OM był 7 tc, a wg usg 5 tc, czyli tak jak przypuszczałam, owulka mi się przesunęła o 2 tg. Serduszka jeszcze nie widać, tzn teraz już powinno, ale następną wizytę mam za 3 tyg.
Maksiu wkurza mnie, że budzi się w nocy nadal co 3 godziny. Muszę mu do jarzynek wprowadzić masełko i żółtko, to może będzie bardziej najedzony. No i może na noc dać kleik z owocami. Hm, w sumie wypróbuję to dziśWiecie co mi powiedziała pani pediatra jak mówiłam jej, że mały ma wykwity po deserkach owocowych? że moge mu podawać na razie tylko banana, niedługo jagody i jabłka (jak będą te nasze). A co z resztą świeżych owoców? Trochę zgłupiałam, z tego co wiem, to Wy podajecie jeszcze jakieś inne owoce prawda??
p.s. nie jestem w stanie odnieść się do Waszych postów bo za dużo tego i nie ogarniamSorka
missiiss1301 ale mi zrobiłaś smaka na makaron z białym serem !))