reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

GRUDNIOWE MAMY 2010 :) wątek główny!

reklama
Gufi no to ekstra, że wyniki dobre! Ciekawa jestem czy usg coś wykaże, czy stwierdzą, że taka jej uroda:dry:.

Bodzia gratuluję wygranej:-D!

My mamy sensoryczne takie o tematyce budowy, z kamieniami w środku, piachem, kuleczkami, każdy wydaje inny dźwięk. Furorę robi oczywiście ten z kamyczkami, najgłośniejszy jest:tak::-D.

Smile pochwal sie bucikami :)
tu wybor obuwia w mym miasteczku jest taki ze hmmmm :D ceny kosmiczne, a sklepy internetowe, 3 na krzyz tak wiec moge sobie narazie popatrzec, na moje tez moge sobie popatrzec bo jednak mi stopa nie wlazi po ciazy w wiekszosc :O:O:O

Gufi super ze dobre wyniki :) mam nadzieje ze nie bedzie tak jak Krolcia mowi :/

A ja zaczelam podawac mleko 2 i co??? K....A!!! wysypka na lokciach i w zgieciu stopy i kolanka :(((( no i co mam teraz zrobic???

salomi
moj jajsiek tezma wysypke ale od biseptolu chyba...

kutwa nie wiem od czego moje dziecko ma wysypke czerwona na calym ciele czy od biseptolu czy od soku z malin dostal tylko codziennie przez dwa dni do soczku po lyzeczce... nie wiem czy odkladac biseptol czy co... ehh zwariowac idzie

Smile pochwal sie bucikami :)
tu wybor obuwia w mym miasteczku jest taki ze hmmmm :D ceny kosmiczne, a sklepy internetowe, 3 na krzyz tak wiec moge sobie narazie popatrzec, na moje tez moge sobie popatrzec bo jednak mi stopa nie wlazi po ciazy w wiekszosc :O:O:O

Takie o Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy
Ładniejsze i lepiej wykonane niż buty, które kupiłam w Kazarze :p

A ja po ciąży też stopę mam taką jakby większą... Ale i tak dobrze, że mniejszą niż w tych cudownych 9m... Miałam pontony, a nie stopy!

Mój mały po mleku 2 nic nie miał. Dałam mu jak się skończyło 1 tak od razu.

Missiiss.. mój mały miał gorączkę po czym wysypało go właśnie na czerwono od szyi w dół. Dr mówiła, że to gorączka trzydniowa. Po 2 dniach po wysypce nie było śladu.

Smile jaki obcas no no ;-)
Ja nie lubie obcasów :-) Przy całej mojej rozbuchanej kobiecości buty na obacsie od dzwonu i aktualnie mam tylko sandałki :-) Wole płaskie, teraz balerinki z kwiatem albo kokarda mi sie marzą

reklama
Smile jaki obcas no no ;-)

Mama zakłada obcasy... Tata pcha wózek :D

Ja się przyzwyczaiłam. Płaskich sandałków też mam kilka... baletek również. Z małym na co dzień to nie da rady pomykać na obcasach. Jednak nie jestem z tych co to mają obsesję na punkcie butów. Jak są fajne i wiem, że mam coś co mogę do nich ubrać i nie mam podobnych to czasami kupuje.

Do góry