reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

GRUDNIOWE MAMY 2010 :) wątek główny!

Hejcz, solidaryzuję się w bólu. Mam prasowanie z 3 tygodni, w czwartek muszę zrobić kolejne pranie, bo już kosz pęka. I to wszystko MUSZĘ wyprasować do soboty, bo w pon. jedziemy na wakacje i trzeba mieć co spakować. Chyba będę uskuteczniać prasowanie o północy...

Odsyłam próbne korekty. Proszę o kciuki, żeby odpowiedzieli, głównie z WL i Wilgi :) I żeby Buchmann zaakceptował moje uwagi do Clancy'ego :)

reklama
Ale mam syf w domu! Czas posprzątać, bo ciągłe nerwy, że wpadną niezapowiedziani goście mnie wykończą...

mam to samo....tylko do mojej sytuacji jeszcze można doliczyć mój wygląd.... do poludnia siedze w pizamie, a koguty na mojej głowie zaraz zaczną piać i znosic jajka :D Koniecznie musze się ogarnąć bo się ze mną mąż roziwedzie hehehe:)

Krolcia nie ma to jak udane zakupy:D

Co do suszenia prania na balkonie, to ja mam balkon :) ale takie przeciągi że ostatnio dywanik łązienkowy mi wyfrunął i znalazłam go na stacji benzynowej po drugiej stronie ulicy:/

Ewa &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
Kochana sierpień ,wrzesien będe w Krakowie :-)
Jednak książka to dobry prezent. Kupiła i dla wczorajszej Małej i dzisiaj dla kuzyna chłopaków i zadowoleni, ze ho ho ho :-)

ewa &&& jak najbardziej :) napewno si euda!!!!

ewwe
mordo kochana !! uwielbiam cie poprostu ! :D haha te koguty toniezle sluchaj bedzie dobrze jak zlote jajka beda znosiły ;) a z tym dywanikiem to padłam :)

moj junior pospal.... 4 minuty i sie rzuca masakra!!! gggrrr

Hej

Alek marudzi na zęby a już było tak fajnie :/
Z praniem i sprzątaniem łączę się z wami w bólu. Niedługo teściowa przychodzi trzeba się brać za robote :p

ewwe dywanik mnie powalił ze śmiechu :-D:-D:-D Brak słów na ciebie hihi:rofl2:

heeheh :D

Ewwe koniecznie musisz sie ogarnac! ja tak wygladalam do 1,5 miesiaca po porodzie i ktoregos razu W mi powiedzial - zrob cos z soba bo ciagle jestes w pizamie i dziwnie wygladasz, to nie jest fajne... :O :D podzialalo ;> zaczelam sie ubierac hehe i malowac nieco a to poprawilo moje samopoczucie :D Natomiast teraz sie nie maluje bo nie mam juz geby jak nasaczona woda blada gabka :D

Ewa, szczerze mowiac ja czasami niewiem o czym Ty piszesz :D w sensie sprawy zawodowe bo sie nie znam na tym i tylko z grubsz sie domyslam co robisz tak naprawde :D w kazdym razie wierze ze dasz rade hehe bo przypominasz mi moja pewna kolezanke ktora zawsze sie martwila a szla ze wszystkim jak burza, kochana prawda jest taka ze im wiecej ma sie na glowie tym bardziej czlowiek zorganizowany :D

Hehe - a ja odpoczywam. U mamusi nie musze sie o pranie, sprzatanie i gotowanie równocześnie z bawieniem Dzidiora martwić. Jest nas tu cztery baby (jeszcze siostra), więc luzik. Ale martwie się powrotem z wakacji - przyjedziemy znad morza we wtorek wieczorem/w nocy a następnego dnia rano ruszamy w góry. Pranie muszę zrobić, ale chyba do anteny samochodowej sznurek przywieszę, żeby wyschło.

Salomi, pytaj, a będzie Ci odpowiedziane :D Z grubsza rzecz biorąc - dostaję książkę albo w Wordzie, zaraz po tym jak wyszła z rąk autora, albo już po składzie, na wydruku papierowym. I muszę ją doprowadzić do takiego stanu, żeby wydawnictwo nie wstydziło się jej wydać. Tzn. poprawić ortografię, interpunkcję, literówki, zły styl, błędy (czasem też merytoryczne), jakieś graficzne niedociągnięcia.

No :) To tyle :) Współpracuję na stałe z jednym wydawnictwem, ale ostatnio rozsyłałam podania i odezwali się z 4 innych - robię teraz dla nich próbne korekty, żeby zobaczyli, jak pracuję i czy warto ze mną nawiązać współpracę ;)

A poza tym to ja się nie martwię :) Tak sobie tylko piszę, co i jak, żeby sobie przerwę zrobić w robocie. Bo Pucek mnie nie rozumie, jak mu to opowiadam ;)

Bodzinka - daj jakoś wcześniej znać i na pewno się uda czas zorganizować, żeby się zobaczyć!!! :D

reklama
hehe tak myslalam :) tak tez myslalam ze na tym polega Twoja praca:D zakladam ze nie zawsze to co czytasz jest interesujace i pewnie czasem usychasz z nudow ;) ale wiadomo kazda praca ma minusy.

niektore nie maja plusow :O

rany czekam az mi sie dzidziek obudzi by ja nafutrowac obiadem i udac sie na spacer ale cos widze ze ta drzemka jakas dluzsza sie robi :D

Cwietka, dobry pomysl.. auto bedzie wypolerowane majtajacymi ciuchami ;9

Do góry