Smile_
Antek, Franek i Staś
Ainah ja miałam niecałe 4 miesiące gdy moja mama zaszła w kolejną ciążę. Mojej babci już się pierwsza nie podobała, więc druga po tak krótkim czasie to było nie do pomyślenia...
Skończyło się tak, że gdy Artur (mój brat) był już na świecie ja spędzałam całe dnie z babcią, a mama opiekowała się bratem... Babcia była najszczęśliwszym człowiekiem pod słońcem.. Czasami mnie oddać nie chciała
. A gdy już oboje umieliśmy chodzić to zabierała nas na spacery itp. Przy okazji urodził się 2 brat to już w ogóle było czym się opiekować
Mąż pojechał na ognisko do znajomych. A ja się wściekam, bo siedzę sama w domu. Mały śpi. W sumie sama go nakręciłam na to ognisko i ja mu kazałam jechać, ale mógł powiedzieć, że woli zostać ze mną w domu
.
Tak oto siedzę sobie i wpisuje zaległe faktury do systemu... A kochany mężulek dzwoni żebym wystawiła faktury i listy przewozowe, bo on zapomniał, a musi je mieć jutro przed 6.. nie zapomniał dodać, ze fajne na ognisku i wróci późno
Skończyło się tak, że gdy Artur (mój brat) był już na świecie ja spędzałam całe dnie z babcią, a mama opiekowała się bratem... Babcia była najszczęśliwszym człowiekiem pod słońcem.. Czasami mnie oddać nie chciała
Mąż pojechał na ognisko do znajomych. A ja się wściekam, bo siedzę sama w domu. Mały śpi. W sumie sama go nakręciłam na to ognisko i ja mu kazałam jechać, ale mógł powiedzieć, że woli zostać ze mną w domu
. Tak oto siedzę sobie i wpisuje zaległe faktury do systemu... A kochany mężulek dzwoni żebym wystawiła faktury i listy przewozowe, bo on zapomniał, a musi je mieć jutro przed 6.. nie zapomniał dodać, ze fajne na ognisku i wróci późno