reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

GRUDNIOWE MAMY 2010 :) wątek główny!

dzieki dziewczyny kochane jestescie bardzo :*

salomi
5 tys dałam za naprawe 750 pojdzie ale pojechaly do fabryki do niemiec i musze czekac do wrzesnia:/ prawdziwe sa wiec dlatego tyle kosztuja :/ chcialabym jeszcze jedne krotkie ale niestety nie szykuje sie raczej wygrana w totka :)

wiec prosze o mocne mocne kciuki ! :)

a i mam pytanko bo nie wiem na jakie krzeselko do karmienia sie zdecydowac mozecie pomoc?? nie wiem czy plastikowe czy drewniane czy moze to ikeowskie?? chodzi o to zeby bylo stabilne nawet gdy maly bedzie juz biegal i na dupce nie bedzie chcial usiedziec. mam zamiar dzisiaj na all kupic i potrzebuje pomocy specjalistek grudniowych mam ! :)

reklama
WIOLCIA!!!! byłam właśnie na twoim nk i mamy identyczne nazwisko panieńskie!!!! Może my jakieś siostry jesteśmy :szok: O tym nazwisku niezawiele osób przecież :sorry2::happy2:
:szok::szok:No co ty!! Przeciez moje nazwisko panieńskie jest baaaaaaaaaardzo rzadko spotykane! A nie masz rodziny w małopolsce?? Bo my raczej stąd wszyscy pochodzimy. Ale niespodzianka!! :-) Może jakaś zaginiona rodzina ;-)

A do mnie oddzwonili z firmy - NIE dostałam pracy. Przykro mi troszkę ale najwyraźniej czeka na mnie cos innego. mąż mnie pociesza ale i tak mi smutno z tego powodu. Poza tym już 2 dzień walczymy z biegunką u Krzysia i niestety gorączką ponad 38 stopni, co 6 godzin dostaje przeciwgorączkowy syrop i po 6h goraczka wraca. Byłam u pediatry i powiedziała, że to raczej nie rota :/ Prawdopodobnie wyrzyna się więcej ząbków i niestety Krzysia organizm tak reaguje, ewentualnie jakieś zatrucie pokarmowe spowodowane "nowością" w jadłospisie. Eh oczywiscie dodawac chyba nie musze ze po nocach nie spię razem z krzysiem...

missiiss kciuki zaciśniete ;-) A co do krzesełka to my mamy plastikowe i jestem ogromnie zniego zadowolona. Opinie oczywiscie na forum sa podzielone bo już kiedyś rozmawiałysmy na ten temat ale chyba większośc jest za plastikowym.

Tunia współczuję pierwszego dnia w pracy bo to jakaś pomyłka:eek: Nieznoszę takiej chorej atmosfery ale mam nadzieje, że szybko przekonasz do siebie pozostałych pracowników i się zadomowisz. Nie przejmuj się niczym! A gdyby ci się dalej nie podobało to zwiewaj do domu, w końcu córunia cię pocieszy:tak:

Asjaa, to dodam jeszcze do Twojej wizji mojego małżeństwa, że mijaliśmy się przez 2 lata na korytarzach w szkole, w ogóle o sobie nie wiedząc, a poznaliśmy się dopiero w Rzymie ;) 9 lat temu... I tak już zostało :)

Próbowałam się zdrzemnąć z Puckiem, bo strasznie mnie głowa od rana boli, ale z tą wiercidupką nie da się spać :/ Więcej się wymęczyłam. I mam całą twarz podrapaną... No to teraz - jeszcze bardziej zmęczona - idę robić obiad ;)

wiolcia
dzieki za kciuki i za porade :) i zdrowia dla krzysia- my ostatnio to samo przezywalismy ale nas jakas trzy dniowka dopadla albo cos bo zab rzaden nie wyszedl :no: trzymajcie sie dzielnie!

Witam.
Dobiłam się do kompa, he he. Tak to jest jak chłop w domu:tak:. No nic poczytam co u Was i pewnie zostanę oddelegowana od sprzętu...:dry:
Missi ja też nie wiem o co kaman:no: z włosami ale trzymam &&&&&&&& skoro potrzebne:tak:.

Gwiazdeczka trzymaj się, jeszcze kilka dni i będzie znaczna poprawa zobaczysz.

Tunia współczuję. Najgorsze chyba co może być, to nienawidząc swojej pracy chodzić do niej z musu:-(.

:szok::szok:No co ty!! Przeciez moje nazwisko panieńskie jest baaaaaaaaaardzo rzadko spotykane! A nie masz rodziny w małopolsce?? Bo my raczej stąd wszyscy pochodzimy. Ale niespodzianka!! :-) Może jakaś zaginiona rodzina ;-)

A do mnie oddzwonili z firmy - NIE dostałam pracy. Przykro mi troszkę ale najwyraźniej czeka na mnie cos innego. mąż mnie pociesza ale i tak mi smutno z tego powodu. Poza tym już 2 dzień walczymy z biegunką u Krzysia i niestety gorączką ponad 38 stopni, co 6 godzin dostaje przeciwgorączkowy syrop i po 6h goraczka wraca. Byłam u pediatry i powiedziała, że to raczej nie rota :/ Prawdopodobnie wyrzyna się więcej ząbków i niestety Krzysia organizm tak reaguje, ewentualnie jakieś zatrucie pokarmowe spowodowane "nowością" w jadłospisie. Eh oczywiscie dodawac chyba nie musze ze po nocach nie spię razem z krzysiem...

Wiolcia muszę babci podpytać bo rodziny z małopolski nie znam. Podobne jesteśmy trochę do siebie więc coś musi być na rzeczy ;P Ja nigdy nie znałam nikogo o tym nazwisku spoza rodziny :)

Zdrówka dla Krzysia oby mu to szybko minęło, siły i wytrwałości dla ciebie. Dużo przytulasków z Krzysiem dla ukojenia obu stron :)
A praca widocznie inna na ciebie czeka. Życze abyś ją szybko znalazła.....

Tunia współczuję co za ludzie teraz chodzą, widzą że nowa osoba to jeszcze zdepczą zamiast pomóc łeh :/

Ostatnia edycja:
Tunia - zawsze mozesz zrezygnowac!!!

mississ - ja polecam plastikowe, bo takie mam ;)

Alicja od wczoraj bidulka ma zaropiale i lzawiace oczka. dziwne, bo nie sa ani czerwone, ani napuchniete. moze to od zabkowania??? na wszelki wypadek wkrapiam jej genamycynowe kropelki. bidulka ...

Dzidzior padł, a dzisiaj trochę się z nim umęczyłam - idzie górna dwójka :eek: Po godzinie stękania i marudzenia udało mi się uśpić Bidę maścią i chustą.

Misi - ja mam drewniane. Chciałam plastikowe, bo ma więcej funkcji, ale dostaliśmy w prezencie i teraz dostrzegam plusy. Drewniane można rozłożyć i wtedy dziecko ma niskie krzesełko i stolik.
A masz jakieś zdjęcia w chuście na głowie? Pokaż się? Zawsze miałam małego hopla na punkcie chustek na głowie.

Salomii - tak, mój mąż pyta czy jemu coś smakuje, czy jemu się coś podoba. Oczywiście w 99% robi to dla jaj :-D

Ewa - a może zamiast poprawiać czyjeś błędy, powinnaś napisać scenariusz do komedii romantycznej. To poznanie się w Rzymie to już czad zupełny.
Mój związek z Mężem też w sumie mógłby stać się inspiracją do jakiegoś filmu, ale byłaby to raczej komedia - nie romantyczna :-D

Misia - ja się właśnie nad kojcem zastanawiam. Podoba mi się taki drewniany (chyba Ewa wrzucała linka), ale jest strasznie duży. Niestety na dole spędzam większość czasu - tu jest kuchnia, pokój z komputerem (chociaż za 2 tygodnie przenosimy komp na górę) i salon. Góra to głównie spanie. Ale może jak przeniesiemy komputer, to ta bramka na dole rzeczywiście nie będzie potrzebna. No i góra bezpieczniejsza - w pokoju Idy nie ma nic poza łóżeczkiem i zabawkami ;-)

reklama
Missiiss ja też nie wiem o co kaman ale &&&&&&&&&&&& są.
Ja mam już drugie drewniane i baaaaaaaaaaaaaardzo sobie chwale :-) W okolicznej rodzinie same drewniane :-) Ja mam blat do karmienia z laminatu więc się raz dwa czyści.
Smile wspołczuje..Ja już upadek z lóżka mam za sobą:-:)-(
Wziełam skierowanie do laryngologa bo dziwnie mnie ta głowa boli, tak od ucha albo zęba, boli mnie tez przy oku więc może od zęba ale denstysta w sierpniu..Bo chorobie zrobie krew, zalicze dentyste i laryngologa i mam nadzieje, że to cos wyjaśni..No i chyba musze zacząć kontrolować ciśnienie bo jak sie zmienia to i ból się zwiększa...Nie jest mocnya le stały, jakby migrenowy...Jak łykam, wycieram nosa, kicham..Jak wychodze z domu przestaje...:eek::eek:A ja mam z tej strony zęba do wyrwania więc może..Ech ma stracha...
Misia a to Ty mi wysłałaś zaproszenie na NK..No znajome mi się nazwisko wydawało ;-)
Lolo wraca jutro..I dobrze bo zaczynam tęsknić...

Do góry