reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

GRUDNIOWE MAMY 2010 :) wątek główny!

reklama
hej hej no i dostałam od męża w prezencie na sobotnie imieniny suszarkę :-D wiadomo skorzysta i Ania
u nas nocnik prosty jakiś z disneya, ale służył już 3 dziewczynom i jeszcze posłuży Wikuni na pewno, nakładka u nas też się sprawdza właściwie najbardziej teraz kiedy Ania już sięga do kibelka żeby samej usiąść
Tunia, a może pójdź do innego lekarza który nie będzie się sprzeczał że dzieci nie mają choroby lokomocyjnej

My mamy dwa nocniki. Jeden z kaczką ten zwykły. M dostał na 18 urodziny :-Dhe he he i łaskawie podzielił się z synem no a teraz z synami. Drugi nocniczek dostaliśmy od znajomych, taki większy z teletubisiami i przykrywką. :tak:

wykonczylam adasia na placu zabaw i zasnal w wozku przed obiadem. spal godzine, zjadl i dalej wojuje, a ja zdarzylam upiec mieso na wieczor i umyc okno ogrodowe (duze okna sa fajne kiedy ich myc nie trzeba...)
Wiki pozbierala suche kolorowe liscie i zrobila z nich wyklejanke dla Adasia (bo on chce zawsze jesc liscie, mega mu sie podobaja. kiedys probowal zjesc slimaka, fujjj!!!)

:) Krolcia hehe na 18stkę - nocnik - trafiony prezent!, a jeszcze ciekawsze że doczekał się użytkownika!!!:-D
Antylopka - mówisz ślimaka próbował - do żabojadów się upodabnia??? ja szczerze mówiąc spróbowałabym takiego pieczonego, bo lubię takie śliskie temat na języku (no np. maślaczki) ale nie jestem przekonana że ten ślimak podobnie smakuje na przykład do małża a pójść specjalnie do restauracji i wywalić tak po prostu 30-40 zł za egzotyczne danie, jakoś za specjalnie nie dążę... a jadł może ktoś taki specjał? jak w ogóle smakują ślimaki, żabie nóżki???:confused::confused:

cwietka Ty m ie chyba ubijesz:sorry2: musi nastąpić zmiana planów....zobaczymy się ale na zakrzowie jednak, bo mam wizytę u dermatologa - no tak mnie zapisali a iść muszę i to jak najszybciej bo mi skóra na rękach pęka i krwawi, boli mnie to, musze mieć jakąś robina maść bo kremy nie dają rady:no: więc jak? spacer po zakrzowie? :) no trudno - kawka u mnie oczywiście aktualna tyle że innym razem...co Ty na to?
Ja mam lekarza na 11.45

No trafiony ten prezent he he. On z tego nocnika pił szampana w te swoje urodziny:-D. Nocnik był wciśnięty na szafę i tak leżał i leżał aż się doczekał he he.

Ja jadłam małże w Turcji, bleee:baffled:, żabie udka w cieście, nic specjalnego:no: ot mięso w jakieś panierce, szału nie było. Ślimaków jeszcze nie miałam okazji.

reklama
cwietka - malze jemy wszyscy (adas jeszcze nie), zabich udek nie jadlam i jakos mnie nie ciagnie. Slimaki ... ja probowalam ale bez szalu. za to Adam slimaka gonil zaciekle a i kasztany chetnie by to buzi wpakowal, wiec widac u niego smak bardziej tutejszy niz u nas, hehe

salomii - jedna drzemka to u nas standard:) dzisiaj spal godzine i teraz do 20.30 trzeba dotrzymac

Do góry