reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

GRUDNIOWE MAMY 2010 :) wątek główny!

hej
jakoś weny do pisania brak... Macius znowu chory:no::no: ja jutro w pracy, ale mąż ma wolne, więc pójdzie z nim do lekarza:-( już 3 raz w ciągu niecałych 3 miesięcy choruje:baffled:

agaj - trzymaj się ciepło, masz rację, że wymagasz spokoju kiedy usypiasz córcię:tak: ehh, faceci:no:

reklama
Asjaa biedaczek, kciuki żeby jak najszybciej z tego wyszedł!

mąż kupił małej film dziadek do orzechów z Hello Kitty, jakieś straszne to jest - akurat moment kiedy zjawia się król myszy
jakieś te filmy teraz sztuczne robią, kiedyś nie lubiłam Teletubisiów, potem Littles Pet Shopów, do tego Hello Kitty też dołączyła, ale mi dziecko trochę zmienia moje poglądy...

Hejka!
Ano pustki :-) Ciekawe, czy jutro będzie nas tu więcej?

Idziorek zmianę czasu miał głęboko w pupinie - jeszcze nie przestawił chyba zegarka ;-) Ja też jeszcze funkcjonuję według tego starego.

Poza tym mieliśmy dzisiaj gości - znajomych z córeczką niecałe 2 miesiące młodszą od Idy. Biedny Idulek musiał się napracować sam, żeby zrobić bałagan, bo koleżanka jeszcze niezbyt mobilna. Ale moje dziecko dało sobie radę samo i klamerki znalazły się w miejscach o jakich do tej pory im się nie śniło ;-)

Agaj - czy Twój facet nigdy Lenki nie usypiał? Może dlatego nie wie, że cisza jest ważna. U nas od wieczornego usypiania jest Małżon - ja w tym czasie kończę kąpiel, więc doskonale wie, że dziecko musi się wyciszyć.

Asia - jak plecy? Jak nie przeszło, to zapisz się do jakiegoś dobrego masażysty-kręgarza. Lekarzy odradzam. Tata ma problemy z kręgosłupem i jedyne, co lekarz był w stanie zrobić, to przepisać tabletki przeciwbólowe :baffled: A masażysta powstawiał dyski i jest lepiej.

Wrublik - to Hello Kitty jest aktorką :szok: Jejku ile jeszcze durnych informacji będę musiała sobie przyswoić. Teletubisie - o nie, przecież to takie durne. No nic, może uda mi się przekonać moje dziecko, że Kubuś Puchatek fajny jest...

witajcie kochane
ja jak zwykle na moment bo u nas chorobowo-mialam nadzieje ze skoro dlugi weekend i zapowiada si eładna pogoda to pojedziemy do rodziców a tu masz najpeirw Ala zapalenie oskrzeli a dzisiaj i Paulinka kaszle paskudnie suchym kaszlem. To chyba jakis wirus bo te oskrzela Ali to nagle "bez zadnego ostrzezenia" wczesniej zeby czymkolwiek zatrzymac...
no i teraz mam tak ze poki chodzą i si ebawią to ok jak tylko do spanie od razu kaszel i sie wybudzają... ciekawe jak ta nocka minie:(
moje wstały o nowej 7... a ja gapa nie zmienilam zegarków i mysle ale mi dały pospac a ja dalej jakas niewyspana-potem do mnie dotarlo ze pospaly jak zwykle...:)
agaj trzymaj sie-wg mnie Ty to naprawde jestes tolerancyjna ze to wszystko znosisz
wrublik ale romantyzmu wniosłaś na wątek:)
renczysia ten Mikuś twoj za grzeczny ze masz tyle czasu:)
aluska super ze sie imprezka udala:)

a co do okien to ja wczoraj umylam 3 i popralam firanki-mąż dostał trzepanie dywanu i od razu mi lepiej-choc nie wszystkie półki udało mi sie posprzątać to i tak troche kurzu i kotów przegonione....

Ehh... okna... Krolcia - pełen rispekcior. Ja to się jak fleja poczułam. No ale gdybym miała je myć raz na miesiąc, to nic innego bym przez tydzień nie była w stanie zrobić - 12 dachowych i 3 balkonowe to nie przelewki ;-) Z resztą mój wstręt do mycia szyb jest tak wielki, że zawsze tego zadania podejmuje się Małżon kiedy już mamy prawie zaciemnienie w domu :-D

Bry na wieczór..
Nie doczytam wybaczcie...
Bajki teraz DNO tak jak i wiekszosc zabawek i piosenek dla dzieci..A gdzie /Fasolki i Plastusiowy Pamietnik??/ Ech...

u nas weekend minal szybko, ale jeszcze dwa dni wolnego :-)
wczoraj mieslismy imprezke sasziedzka - Alicja zasnela przed przujsciem gosci i spala jak zabita - grzeczne dziecko :tak:dzis zaliczylismy obiad u moich rodzicow i bylismy na cmentarzu u tescia. a jutro obiecalam zrobic Nince bal haloween - dynie bedziemy ciac rano, a popoludniu zaprosimy jeszcze sasiadow i bedzie imprezka dzieciowa :rofl2:\

dzis sie dowiedzilam, ze moja kuzynke rzucil maz:-( maja dwie dziewczynki 13 i 3 lata. kuzynka po drugim dziecku zrezygnowala z pracy i teraz zostanie sama z dwojka dzieci i bez pracy :no:

cwietka
- ja tez jestem fleja jesli chodzi o okna ;)

reklama
Cwietka, ja nie to, że mam pier...olca na punkcie czystych okien, tylko naprawdę przez tą budowę się strasznie kurzy. Latem to w ogóle była masakra szczególnie jak sucho było. Zanim te budowy się zaczęły, to myłam okna ze cztery razy w roku max, bo częściej nie było potrzeby.

Do góry