Hejka!
Ano pustki :-) Ciekawe, czy jutro będzie nas tu więcej?
Idziorek zmianę czasu miał głęboko w pupinie - jeszcze nie przestawił chyba zegarka ;-) Ja też jeszcze funkcjonuję według tego starego.
Poza tym mieliśmy dzisiaj gości - znajomych z córeczką niecałe 2 miesiące młodszą od Idy. Biedny Idulek musiał się napracować sam, żeby zrobić bałagan, bo koleżanka jeszcze niezbyt mobilna. Ale moje dziecko dało sobie radę samo i klamerki znalazły się w miejscach o jakich do tej pory im się nie śniło ;-)
Agaj - czy Twój facet nigdy Lenki nie usypiał? Może dlatego nie wie, że cisza jest ważna. U nas od wieczornego usypiania jest Małżon - ja w tym czasie kończę kąpiel, więc doskonale wie, że dziecko musi się wyciszyć.
Asia - jak plecy? Jak nie przeszło, to zapisz się do jakiegoś dobrego masażysty-kręgarza. Lekarzy odradzam. Tata ma problemy z kręgosłupem i jedyne, co lekarz był w stanie zrobić, to przepisać tabletki przeciwbólowe

A masażysta powstawiał dyski i jest lepiej.
Wrublik - to Hello Kitty jest aktorką

Jejku ile jeszcze durnych informacji będę musiała sobie przyswoić. Teletubisie - o nie, przecież to takie durne. No nic, może uda mi się przekonać moje dziecko, że Kubuś Puchatek fajny jest...