cwietka
Fanka BB :)
Dzięki dziewczyny za odpowiedzi w sprawie oczek. Na szczęścei dzisiaj już jest ok. Zakropiłam jej parę razy solą wczoraj i rano obudziła się bez ropki. Nie wiem, czy wobec tego jeszcze jej czymś przemywać dzisiaj?
Za nami straszna noc - pobudka o 5
Położyłam się z Potworą i przez godzinę próbowałam ululać, a ta wpadała w coraz bardziej szampański nastrój. W końcu się wkurzyłam i zostawiłam ją samą. I wiecie co ten Wstręciuch wtedy zrobił? Zasnął 

Tak więc jestem śpiąca i wkurzona i na dodatek sama, bo Małżon wczoraj ruszył do Wał. i wróci dopiero po południu. Najchętniej bym Smrodyllę komuś na godzinę sprzedała, ale nie mam komu 
Za nami straszna noc - pobudka o 5
Położyłam się z Potworą i przez godzinę próbowałam ululać, a ta wpadała w coraz bardziej szampański nastrój. W końcu się wkurzyłam i zostawiłam ją samą. I wiecie co ten Wstręciuch wtedy zrobił? Zasnął 

Tak więc jestem śpiąca i wkurzona i na dodatek sama, bo Małżon wczoraj ruszył do Wał. i wróci dopiero po południu. Najchętniej bym Smrodyllę komuś na godzinę sprzedała, ale nie mam komu 
i jak Frulek sobie poradził, choć nie wątpię że poszło mu dobrze tylko Ewa się namartwiła, jak to każda matka
Dzieki za odpowiedzi w mojej sprawie i Jas rowniez dziekuje;-)Na razie spi.Jak jeszcze raz zwymiotuje to pojde do lekarza