reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

GRUDNIOWE MAMY 2010 :) wątek główny!

hej a co to słów wszyscy zapomnieli?, hmm ja oczekuję obiadku który chyba jakoś sam się zrobi, bo ryż się gotuje od nie wiem ile czasu, a kurczak z sosem słodkokwaśnym oczekuje aż łaskawie mąż go usmaży... chyba muszę wkroczyć w akcję...

zobaczyłam zwiastun Contagion - epidemia strachu, niby kolejny katastroficzny, ale zwiastun zachęcił mnie do filmu, widział to ktoś?

reklama
Hej:)

krolcia my też mamy takie prognozy, 2,3 mies. nic pare groszy dosłownie a nagle jak dowalą to od razu z 1200:no: ale możesz zadzwonić czy osobiście zgłosić że chcesz opłate comiesięczną wtedy naliczają na bieżąco tyle ile zużyłaś bez prognoz.

wrublik ja nie słyszałam nic o filmie, a to teraz w kinie leci?

U nas na razie nie ma wspólnego pokoju, zresztą W. dużo dłużej urzęduje niż Miluszka więc pewnie mała jeszcze długo z nami w sypialni mieszkać bedzie:-p
Wy tu kiedyś - jakoś niedawno, (chyba gosia) pisałyście że dziecię się obija w łóżeczku i będzie się szykowac na zmianę na łóżko, a mój W. to w łóżeczku spał do 3 r.ż:-D i on to naprawde już sie obijał:-D ale dopiero po przeprowadzce na swoje mieszkanie dostał swój pokój z wielkim łóżkiem:tak:

Próbowałam dziś gnomika uśpić w łóżeczku na drzemkę ale po 1,5h musiałam skapitulować:sorry2: najpierw się bawiła, szalała, wstawała itp, potem skumała co ja od niej chcę (żeby w tym miejscu usneła) to zaczął się bunt, próbowałam długo ją przetrzymać ale na nic to - musiałam wziąść ja do łóżka utuli, usneła w minutę, ale za to przeniosłam od razu łóżeczka....pospała 15min:wściekła/y:

cwietka tak jest!!, 11.30 pod przychodnią:-)

Ja tylko czytałam recenzję, że kolejny film o wirusie, ale ponoć bardziej realistycznie zrobiony. W sensie, nie jakieś cuda niewid,y efekty itd tylko faktycznie jakie emocje mogą powstać w ludziach.

Ja jestem niepocieszona natomiast tym:-(, ze nie powstanie kolejna seria Spartakusa z głównym aktorem. Facet zmarł na raka(39 lat). Szkoda. Był idealnym Spartakusem.

Dzisiaj kolejna część "porodówki" na tlc. Ciekawe czy też się pośmieję:-D.

krolcia o której to?:) tylko że ja oglądam modelki;p

Antylopka ostatnio przyszedł mi na myśl "nasz" jedyny tatuś grudniwy, to zdaje się Twoja rodzina:) co tam u nich? ...:)

idziemy się kąpać...

Czasem Wam zazdroszczę telewizorów. Można się odmóżdżyć trochę wieczorem ;) A tak to trzeba szukać lekkich książek albo buszować po internecie. A ja nigdy nie mogę się zdecydować na żaden film np. na iplexie.

Mam wrażenie, że Franek ciut mniej kaszle. Kataru już nie ma w zasadzie wcale. No zobaczymy. W piątek pewnie i tak zaliczymy kontrolę - dla świętego spokoju. A jutro żłobek...

Krolcia dzięki za cynk - oglądam "Porodówkę" na TLC:-) Jak przed przerwą pokazlai poród przec cc i jak jej za brzuch ciągną to aż mnie coś zabolało :blink: hehehe
co do filmu "Bobasy" do obejrzenia: Bobasy Babies 2010 DVD Lektor PL online
ale widziałam, że można też ściągnąć z internetu. K
A ja lubię jeszcze oglądam "Nastoletnie matki" i "Licealne ciąże" do obejrzenia na stronie mtv polska :)

reklama
Ainah podejrzewac to ja moge.....Tylko nie bardzo wiem KIEDY...Ale oby to tylko stres...JAkoś mi sie teraz nie widzi...Ostatnio w ogóle mi sie nie widzi...Ale mnie zemdliło w samochodzie i tramwaju..Ajajaja oby to tylko nerwy....
Ewa ja tam na usg dodatkowow się nie zapisywalam a miałam każde :-)

Do góry