reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

GRUDNIOWE MAMY 2010 :) wątek główny!

ewa - gratulacje kochana!!! ja w pierwszej ciazy poszlam za wczesnie i nie bylo widac serduszka. w drugiej za to sie nie zpieszylam i poszlam na usg dopiero chyba w 8 tyg. na pewno i tak wszystko jest ok :tak:

my od 1,5 tygodnia bujamy sie z chorobami. najpierw Nina byla chora od, potem w pon Alicja dostala mega kataru. Nina zostala wywieziona do dziadkow, ja w pracy, a Piotrek z Ala w domu. nie spalismy chyba z 5 nocy, bo Ala nie mogla oddychac i budzila sie co godzine. a od piateku ja jestem chora - gardlo mam zawalone, ledwo mowie i do tego mam znowu kolatania serca :-( to chyba przemeczenie i choroba sie nalozyly. w kazdym razie jutro ide do lekarza z Alicja, bo chociaz katar mniejszy, to kaszel nadal jest. Ja tez ide na wizyte i biore zwolnienie na caly tydzien, bo inaczej sie wykoncze i swiat nie bedzie ...

buziaczki dla wszystkich roczniakow :-)

reklama
Hej!
Wpadam tylko na chwilkę a tu takie wieści:)

EWA i THINKA wielkie GRATULACJE:):):)
SUPER:)
:-)

Bodzinka ech zdrówka dla Fifiego:)!!!!Trzymaj się KOchana:)

Lena dziś zaliczyła pierwszą jazdę na sankach:)

POZDRAWIAM WAS i jejku zrobiłyście mi zajawkę na kolejne dziecko, tylko z kim,..?:p

Thinka - no to dałaś czadu:-D Nikt się nie spodziewał;-) No to gratulacje kochana i oby wszystko było ok:tak: To się razem będziecie udzielac, tylko na sierpniówkach, czy wrześniówkach 2012?:-)

No i najlepszego dla Luśki:-)

Aluśka - gratulacje!:-) Że też cię jeszcze męczyli przed świętami:no:

Oj Thinka buziole! Co za zaskakująco pozytywny dzień ;-) Tyle nowych małych ludzi się pojawi! Chyba zaczynam Wam zazdrościć, że znowu tyle szczęsliwych chwil Was czeka...Ah...ale chyba zdania i tak nie zmienię...Jeszcze raz gratulacje Ewa i Thinka!

witam
gratulacje dla naszych ciężarnych!!! Dziewczyny może któraś jeszcze?;-)
ja do gina poszłam 1 albo 2 dni po terminie @ i widać było maleńki pęcherzyk ciążowy więc też bym się wybrała na waszym miejscu:tak:

Ewa,Thinka super wieści i gratulacje :-)))

Ja myślę zacząć na wakacjach póki co hm... nie biorę tabsów więc może wcześniej,ale chciałabym jeszcze chwilkę poczekać :-) tak ok 6m :-)

o wow thinka gratki a tak sobie myśle która bedzie następna a tu prosze bomba...
ciążowo sie zrobiło aż strach tu wchodzic...:-D
mam tylko nadzieję że nie zaniedbacie grudniowek:D
gufi zdrówka jak najwięcej.
smile nie podchodz do sexu jak do męczarni..;) tylko wyluzuj;) czytałam kiedyś książkę w której była rada dla starających sie juz od dłuższego czasu że trzeba z zaskoczenia i nie w łóżku:) ale to powinnam powiedzieć raczej Twojemu mężowi żeby Cię "zaskoczył":-)

wrzuciłam na wątek -Sprzedam zamienię zabawki po moich lasencjach bo sprzedaję i chce kupić nowa-drogawą wiec zbieram fundusze.
Jakby sie cos spodobało dajcie znać
Spokojnej nocki zycze
fiu fiu ale sie porobiło nadal jestem w szoku:)

a jeszcze pokaże Wam moją choinke miniaturke
100_2359.jpg

na żywo wyglada ładniej-fotka kiepska wysżła i małych bombeczek prawie nie widać:(

Ostatnia edycja:
reklama
THINKA!!! Mówiłam Ci, mówiłam!!! :D :D :D Ale SUPER!!! MUSIMY SIĘ TERAZ SPOTKAĆ! Już nie ma wyjścia :D :D :D Ale ekstra :)
Gdzie chodzisz do lekarza????? Masz fajnego? Bo jak nie, to ja polecam swoją panią doktor :)
Kiedy miałaś ostatnią @? Na kiedy termin?
Zapisujesz się na Sierpniówki? Bo ja nie wiem...

A teraz odpowiedzi ;)
Sushi dziś nie robiłam, bo dziś była impreza ze znajomymi, a wczoraj nie miałam czasu. Przełożyliśmy niespodziankę na wtorek/środę, jak skończę korektę i będę mieć już wolne aż do Świąt.

Ostatnia edycja:
Do góry