reklama

Grudniowe mamy 2016

Witaj Skadi oby mdlosci ustaly mnie meczy brak sil totalnie Agucha w jakim wieku masz córkę? Rodzice zawsze sie martwią ale to nasze życie i nasze wybory Antiope ex bym nic nie mowila jak się uda to nawet do porodu

reklama
kindzia dokładnie tak. Trochę już traciłam nadzieję, że kiedyś znowu będę mieć dziecko :) właściwie wszystko się układało, tylko nie te sprawy ;-) Ale widocznie tak miało być - najpierw podkład pod powiększenie rodziny a na koniec dziecko :) Ja ledwo co przeprowadziłam się do nowego domu. Wszystko pięknie się toczy tak, jak powinno :)

Skadi była mojego D pewnie nastawiałaby dziecko przeciwko nam, ale wie, że jej się to nie opłaca. Jej córka bardzo często jest u nas, z czego dużą część czasu to ja się nią zajmuję, bo mój D jest np. w pracy. Ona ma raczej złe kontakty ze swoją matką i w sytuacjach awaryjnych może tak naprawdę liczyć tylko na naszą pomoc, bo jej mama nawet nie chciała się zająć wnuczką, kiedy była D musiała iść na kilka dni do szpitala. Zresztą młoda nie ma specjalnie dobrych kontaktów z matką, pomimo, że ma dopiero 7,5 lat. Ona wiele razy mówiła, że chciałaby na stałe z nami mieszkać, a nie z mamą. No a z Bazylim bardzo się kochają i ona się cieszy, że ma młodszego brata. Myślę, że ucieszy się i z kolejnego rodzeństwa, zwłaszcza, że już nie raz mówiła: „A jak urodzisz kolejne dziecko to…” druga część zawsze coś pozytywnego.

Agucha może ona termin wyznaczyła po okresie, a na usg ze względu na wymiary wyszło inaczej. Może już teraz mogą być takie rozbieżności. A który tydzień masz napisany przy ostatniej wizycie w karcie ciąży?

Antiope lekarka mi napisała 6t1d a potem jak usiadła przy karcie ciąży, to sprawdziła najpierw termin porodu, potem jeszcze zerknęła na OM i stwierdziła, że wszystko się zgadza.

W sumie chyba mi już wszystko jedno, tylko nie chce mi się suwaczka zmieniać, hahah :)

Nas chłopaki podsłuchali jak rozmawialiśmy o ciąży :-) i jeden pow mamie a drugi tacie. I o ile mój ex był koszmarnym mężem okazał sie fajnym ex - wspiera i mówi ze fajnie że Kuba będzie miał prawdziwe rodzeństwo... tak ex mojego P jak sie dowiedziała zadzwoniła do teścia jak on na to może pozwalać - no cyrki.. ale mam nadzieję że jej przejdą nerwy a jejj syn to madry chłopiec i wszystko wróci do normy :-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry