Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
My pewnie zaczekamy do środy do wizyty u gina i jeśli będzie już serduszko, to przy następnym spotkaniu z rodzicami się będziemy chwalićDziewczyny, czy już mówilyście najbliższym (rodzicom, przyjaciołom) o ciąży? Jeśli nie to kiedy powiecie? Chcecie to zrobić w jakiś szczególny sposób?
W pierwszej ciąży czekałam do końca pierwszego trymestru a w zasadzie do USG po I trymestrze bo pokazywaliśmy wszystkim zdjęcie. Chociaż u mnie niestety przy wadzie macicy koniec pierwszego trymestru wcale nie oznacza, że ryzyko poronienia maleje:/
W tej ciąży myślę sobie, że będzie co ma być. Możemy czasem częściej potrzebować pomocy, trudniej byłoby ukrywać i nawet niespecjalnie nam się chce, więc powiemy chyba jakoś za tydzień, jeśli oczywiście na wizycie wszystko okaże się że jest prawidłowo. Tyle, że chcieliśmy to zrobić za pomocą córki, zakładając jej koszulkę z napisem "będę starszą siostrą" a tą koszulkę musielibyśmy kupić przed badaniem czyli tak naprawdę w ciemno... Więc mam pewne obawy.
Aneta, trzymam kciuki mocnoAniek jest dobrze. Przestan sie zamartwiac. Wiem ze latwo sie pisze ale trzeba tak myslec.
Witam nowe mamy
Ja czekam na sniadanie i na obchod. Moze mnie wypuszcza niedlugo. Jestem tu juz 5 dni. Tesknie za domkiem
Wszyscy mi tak mówią, że nie ma się czym martwić
W piątek idę się zapisać na wizytę tylko muszę się odnaleźć w tym temacie w Holandii. Jak się czegoś dowiem od razu będę się z wami tym dzielić.
u mnie wiedza dzieci i najblizsi znajomi .nasze mamy nie mają pojęcia; )
Mialo byc "babcia z DZIADKIEM meza" a nie z dzieckiem :-) :-) sorki
Witam się z rana.
U mnie trochę już osób o ciąży wie, bo jakoś tak wyszło a zresztą jestem dobrej myśli że wszysko będzie ok ;-)
My właśnie kupiliśmy córce koszulkę z napisem "Będę starsza siostra" i w środę po wizycie powiemy teściowej i szwagierce bo siedzą za granicą.