Luxuorius
Moderatorka
bleee to juz nie moje klimatyNo na pewno lepsze niż te wczorajsze lody paprykarzowe
Nawiasem mówiąc wczoraj zobaczyłam, że koło mnie sprzedają lody o smaku piwa. To już brzmi lepiej ;P
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
bleee to juz nie moje klimatyNo na pewno lepsze niż te wczorajsze lody paprykarzowe
Nawiasem mówiąc wczoraj zobaczyłam, że koło mnie sprzedają lody o smaku piwa. To już brzmi lepiej ;P
Hahaha! I tu się kochana nie zgodzęKochana kazdy piękny jak umalowany [emoji23][emoji23][emoji23]
Napisane na LG-K420 w aplikacji Forum BabyBoom
mozesz na liste wpisac mojego Nataniela? dziekiA ja dziś mam apetyt jak smok. Jestem przerażona, bo nie chcę za bardzo przytyć, a już mam sporo w tej ciąży na plusie.
Przejrzałam kolejną szafę i mam już 2 pudła ubranek do rozmiaru 62.
ja czuje deliktne pukniecia dzis, ale wczoraj chyba bardziej go czulamLeze i sie denerwuje. Moja dzidzia ulozyla sie na boczku lezy sobie jak banan,a ja czuje tylko jak wypycha mi niektore miejsca.wszystko fajnie ,ale po cc mam na dole skóry troche i brak czucia. :/. Chciałabym juz czuc mocniej dzidzie
Napisane na LG-K420 w aplikacji Forum BabyBoom
tak ale nie wszystkie laski sa na zakmietym i tez temu tu napisalamMnie się dzidzi ułożyło na pęcherzu.. super :/
Lux na zamkniętym jest temat fejsa. Tam napisz
![]()