Luxuorius
Moderatorka
bleee to juz nie moje klimatyNo na pewno lepsze niż te wczorajsze lody paprykarzowe
Nawiasem mówiąc wczoraj zobaczyłam, że koło mnie sprzedają lody o smaku piwa. To już brzmi lepiej ;P
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
bleee to juz nie moje klimatyNo na pewno lepsze niż te wczorajsze lody paprykarzowe
Nawiasem mówiąc wczoraj zobaczyłam, że koło mnie sprzedają lody o smaku piwa. To już brzmi lepiej ;P
Hahaha! I tu się kochana nie zgodzęKochana kazdy piękny jak umalowany [emoji23][emoji23][emoji23]
Napisane na LG-K420 w aplikacji Forum BabyBoom
mozesz na liste wpisac mojego Nataniela? dziekiA ja dziś mam apetyt jak smok. Jestem przerażona, bo nie chcę za bardzo przytyć, a już mam sporo w tej ciąży na plusie.
Przejrzałam kolejną szafę i mam już 2 pudła ubranek do rozmiaru 62.
ja czuje deliktne pukniecia dzis, ale wczoraj chyba bardziej go czulamLeze i sie denerwuje. Moja dzidzia ulozyla sie na boczku lezy sobie jak banan,a ja czuje tylko jak wypycha mi niektore miejsca.wszystko fajnie ,ale po cc mam na dole skóry troche i brak czucia. :/. Chciałabym juz czuc mocniej dzidzie
Napisane na LG-K420 w aplikacji Forum BabyBoom
tak ale nie wszystkie laski sa na zakmietym i tez temu tu napisalamMnie się dzidzi ułożyło na pęcherzu.. super :/
Lux na zamkniętym jest temat fejsa. Tam napisz
![]()