reklama

Grudniowe mamy 2016

Miałam dziś głupi sen. Śniło mi się że mąż że mną wziął rozwód. Dał mi wszystko. Mieszkanie, samochód, dzieci. Dał alimenty, kredyt na siebie wziął i nie powiedział dlaczego się ze mną rozwodzi. Byłam tak zła że się obudziłam a go przynie nie było :( bo on w domu a ja z dziećmi u mamy.

Historia Hamal jest straszna ale wolę o tym nie myśleć. Boję się że to może się przydarzyć każdemu w tym mi. :( Mam nadzieję że będą mieli kolejnego dzidziusia i wszystko będzie OK.

Napisane na E5603 w aplikacji Forum BabyBoom
Ja wstalam ostatnio wkur*iona na mojego rano po snie jak sie zrzygal ksiedzu na dywan [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23] bylam zla ze mi siare zrobil na calego [emoji23][emoji23][emoji23]
a ja jestem przeszczęśliwa, bo wczoraj kupiliśmy pierwsze mebelki i już zabierami się (bardzo powoli, ale jednak) do szykowania pokoiku dla Dominisia:-)

Meble jeszcze w aucie, nawet nie wniesione do domu, bo jutro do pracy wkraczają stolarze i jeszcze dużą szafę będą mi robic, to nie chcę im zagracac pokoju, no ale JUŻ SIĘ NIE MOGĘ DOCZEKAC:)
z tych emocji, chodzenia po sklepie i wybierania padłam wczoraj po 21 i wstałam dziś o 9 :)
oczywiscie oprócz konkretów dokupiłam jeszcze mase pierdółek więc to co mam w chacie to oglądam, przekłądam i cieszę oczy:)

a też czujecie swoje maleństwa jakby Was zdrapały od środka? Masakra, ja to czuję jakby Mały mnie drapał pazurkami :/
No wez pochwal sie co Tam nakupywalas, co tak przekladasz I ogladasz.zapodaj na wyprawkowym.daj oko choc nacieszyc.

Moje nie drapie! Moje wali z grubej rury I po prostu kopie.sie nie rozdrabnia w drapanie.
Chociaz jak pomysle to chyba wole kopa dostac niz byc od srodka drapana [emoji44]

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
powinien być ogólny zakaz dodawania takich zdjęć na forum ale mi smaka narobiłaś :D
Popieram! O matkoooooo ślinię ekran [emoji14] [emoji14] [emoji14]

Joshi będziesz matka Boska z rodzinki.pl.
Ps. Znamy dziewczynę która bardzo przeżyła trzeciego chłopca gdyż nie planowała więcej dzieci. A teraz jest w czwartej ciąży i nie chcą znać płci. Niespodziankę sobie szykują. Myślę że taką decyzję podjęli by właśnie nie odczuwać ponownie tego zawodu.
cb7wugpju04jz4q8.png

Alez mnie storturowalas teraz!!!
A siooooo!!!
A ja mam od poczatku ochote na ciasta z masami takie mega slodkie!!!!!
No I paczka chce! Z lukrem.

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
Mi od poczatku ciąży nie podchodziło slodkie. Cokolwiek zjadłam to mnie mdliło. Ale jak widać już mi minęło haha :D Chłop zadowolony bo uwielbia słodkości, na szczęście nie widać tego po nim :D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry