• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Grudniowe mamy 2016

reklama
Potwierdzam Moje wypieki są super. Też czasem robiłam, ich chlebek bo dzieci uwielbiają. Teraz też planuję zrobić taki z ziarenkami i zamrozić żeby był stale pod ręką. tyle, że u nas taki z tortownicy to prawie na raz.

Ja mam podobnie z tymi ruchami. Są delikatniejsze i niżej. Ale coś czuję, że to będzie synuś tatusia. Rano jak mój przyłożył rękę do brzucha, to mówię, że młody pewnie śpi i nic nie poczujesz, a ten w tym czasie kilka kopniakow sprzedał dokładnie tam gdzie tata trzymał rękę [emoji6]

Napisane na SM-G928F w aplikacji Forum BabyBoom
U mnie znow synus mamusi bedzie, bo jak maz daje reke to maluch przestaje kopac albo sie wypina pupa [emoji23] a mnie tak ladnie kopie. I tez czasem zdaza sie ze przez kilka godzin nie kopie, no ale przeciez tez musi spac [emoji6]

Napisane na HUAWEI GRA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Niewiem ale ja se chyba zrobie to

Link do: RADOŚĆ KIPIĄCA UŚMIECHEM.: Urywane drożdzówki ze śliwkami.

Maszyna do chleba wyrobi mi ciasto wiec sie nie narobie za Duzo. Tylko formowanie buleczek mi zostanie.
Nie mam sliwek I nie chce mi sie do sklepu isc. Buuu.
Mam jablka, brzoskwinie, nektarynki, banany, ale to mi nie bardzo pasuje do drozdzowek.
Zapodalam chyba z nutella.

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
Nutella albo brzoskwinie:) No i znowu ślinotoku dostałam...[emoji23]

Napisane na SM-G928F w aplikacji Forum BabyBoom

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry