Luxuorius
Moderatorka
u nas lozeczko sie jesienia pojawiWiadomo troche wszystko pogniecione itd ale to i tak za kilka dni wszystko zloze i później kiedys przepiore, wyprasuję itdbedzie cacy
![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
u nas lozeczko sie jesienia pojawiWiadomo troche wszystko pogniecione itd ale to i tak za kilka dni wszystko zloze i później kiedys przepiore, wyprasuję itdbedzie cacy
![]()
Kochana ja się bronie w tym miesiącu 27 sierpnia z wczesnoszkolnej i przedszkolnej i z racji tego, że jestem w trakcie studiowania nie mogę pracować w publicznym przedszkolu.Identyczna sytuacja jak ta o której pisałam :/ współczuję. A o lokalizację pytałam, bo sama w szkole pracuję i mogłabym wybadać jak z zapotrzebowaniem na nauczycieli edukacji wczesnoszkolnej. Nie trać nadziei w każdym razieteraz mają gimnazja likwidować, to i pracy będzie więcej, bo ponoć wczesnoszkolna ma być znowu do 4 klasy
![]()
Daj znać co mówią lekarze. TrzymamA ja staram się mieć dupe twardą i piąć się dalej po szczeblach kariery
Bo zajebista jestem i wy też!
Matki Polki pracujące, piorące, gotującego ołłł jeeeee
słuchajcie od 50 minut mam skurcze co 7 minut, ból jak na okres i brzuch twardnieje.
Wzięłam dwie nospy, jak nie pomoże jade na IP.
Koniecznie jedź jak nie przejdzie. Jeśli skurcze są regularne i boli, to może się dziać coś niedobrego.A ja staram się mieć dupe twardą i piąć się dalej po szczeblach kariery
słuchajcie od 50 minut mam skurcze co 7 minut, ból jak na okres i brzuch twardnieje.
Ja bym jechała od razu. A panikarą z natury nie jestem, naprawdę. Brzmi jednak niezbyt ciekawie.A ja staram się mieć dupe twardą i piąć się dalej po szczeblach kariery

Ja tez tak juz pare razy mialam. Poloz sie na lewym boku. I oby przeszlo!A ja staram się mieć dupe twardą i piąć się dalej po szczeblach kariery