LisiaMama
Fanka BB :)
my sie nie kochamyznow mam cos z bakteriami w moczu i nie mozemy, na dodatek obtarlam uda od srodka wiec boli
Ehhh ja tez cierpię na bakterie w moczu... Na szczęście bezobjawowo
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
my sie nie kochamyznow mam cos z bakteriami w moczu i nie mozemy, na dodatek obtarlam uda od srodka wiec boli
A moj ma foch maz wredny. Jakos tak boje sie uprawiac seks w tej ciazy. Te plamienia itd mnie nerwowo wykanczaja. No ale jak wy to piszecie od czasu do czasu sie mizialismyno a teraz juz drugi tydz zasypia odwrocony tylkiem i mowi ze jak nie chcę to nie
no trudno przeżyje to jakoś.
Tak z ciekawości od którego tyg w Polsce robią ktg?
![]()
Wiesz co, obcych to ja też nie za bardzo, ale mój D, moja mama, czy teściowa to jak najbardziej.a ja bede chciala byc tylko ja Natan i Tomekna gosci przyjdzie czas, ale i tak moja mama bedzie na pierwsze kapieli przyjezdzac, musze ja ladnie poprosic
![]()
Ale zachodu z tym materacem. Mnie by się nie chciało, kupiłabym nowy.Wzięłam rozdarlam materac, wyjęłam podkład kokosowy, cieniutki. I na balkonie zdrapywalam gryke... No w łeb sobie strzelić tylko posypało jak wiórki kokosowe na torcie. Zdrapac było ciężko, troszeczkę zostało. Na szczęście bez robaków, bez pleśni, została sama pianka.
I wiatr zawial i całe łupiny gryki wlecialy mi do domu... Ile ja się naodkurzalam.... Szok
Wczoraj z mężem próbowaliśmy się pokochać po 6 tyg. No i nic z tego nie wyszło, skończyło się śmiechemtaka Sucha jestem, że palca nie wcisniesz
dziewica aż szok.
Można na mnie spokojnie mówić:
"Sucha pi*da" hehehehe

Wiesz co... Tego nie wiem, ja mówię o rutynowym badaniu, gdy nic się nie dziejeNaprawdę? Byłam pewna, że dużo wcześniej. Czyli co? Jak coś się dzieje (i chcemy sprawdzić tylko czy z dzidzia jest ok) to od razu usg?
Ja tez bym pochlaniala wszystko .uwielbiam bulki z maslem I pomidorem .no niby nic ale pycha!
Paczka mi sie dalej chce! Kuzwa jak bede w Pl to nazrem sie ich jak swinia [emoji23]
Caly czas mi sie cos chce!
Ja ktg mialam ostatnio na wizycie [emoji7][emoji7][emoji7] słyszałam serduszko moje malutkie dobre 15 minut. Jestem w 21 tygodniu.
W Polsce chyba po 24 tyg robia. Nie pamietam dokladnie.
Bylam z Filipem polazic po galleriach handlowych! Poczynialam pierwsze zakupy dla dzidzi. BOZE jaka radosc mial Filip az babki w sklepie lapaly sie za serca na jego widok, ze tak starszy braciszek moze cieszyc sie z zakupow dla dzidzi.
Oczywiscie nie wzielam nic dziewczynskiego. No jakos sie nie moglam przemoc. Wzielismy unisex rzeczy I doslownie kilka sztuk na przecenach. Ale ilez radosci mielismy.
Odezwala sie do mnie Magwa. U niej wszystko bardzo dobrze.i uwaga kolejnY grudniowy chlopczyk o imieniu ALEK moze zostac dopisany do listy .
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
mnie na poczatku ciazy bardzo bolal, teraz jeest ok, w lab je wykryli,ale slabsze niz wtedt i nic mnie nie pieczeEhhh ja tez cierpię na bakterie w moczu... Na szczęście bezobjawowo
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom