elifit
Moderatorka
ooo fajny sen hahahahadzizas to ja mam tez takie ostatnio, ze glowa mala, jak sie budze to przerazona jestem, dzis mi sie snilo, ze moja ginka chciala ze mna seks uprawiac i coBoze ratuj
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<
ooo fajny sen hahahahadzizas to ja mam tez takie ostatnio, ze glowa mala, jak sie budze to przerazona jestem, dzis mi sie snilo, ze moja ginka chciala ze mna seks uprawiac i coBoze ratuj
mąż jest, wujek jest, mama będzie leżećElifit i idz odpoczywaj (jakkolwiek to brzmi przy dwojce dzieci w domu)
ja czeka na ten etap by byc spokojniejsza w koncua ja dziś zaczynam 25 tc, od tej pory moja dzidzia produkuje surfaktanty i mogłaby przeżyć gdyby nie daj Boże chciała wcześniej wyjść. To już ten bezpieczniejszy etap ciąży.
no to git!!! i lezec i nie wstawacmąż jest, wujek jest, mama będzie leżeć![]()
mowisz, ze jednak czujesz syncia?No !!!
Umowilam sie na poniedzialek na usg4d na 17.15
Ciekawe czy Lenie urosly jadra?
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom