Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Obyśmy szybko to zgubiłyMatko a ja ostatnio jak byłam u lekarza 18.08 to ważyłam 66.4kg i jak wczoraj do niej poszłam kazała mi stanąć na wage to się załamałam bo waże już 70kg kurde w takim tępie będe jak rasowy tucznik w sam raz do uboju na święta![]()
Ja mam 22 lata a Zuzi właśnie leci 25 tydzień. od samego początku ciąży doskwiera mi lekka nuda z braku pracy ale do tej pory dawałam radę niestety ostatnio łapie leniwca co raz bardziej ;p
Napisane na MotoG3 w aplikacji Forum BabyBoom
Ja mam 3,5 na plusie i sie martwię czy nie za mało, mam teraz wizyte w poniedziałek z położną wiec zapytam, bo to troche dziwne chyba ...Hej dziewczyny widzę że nie tylko ja chodzę bez humoru i sił do życia. JA dziś byłam już po zakupy obiad mam jeszczze z poniedziałku zrazikiWięc upiekę ziemniaczki bo na nie mam jakaś taką ochotę i myślę że mój się ucieszy chodź jak to DUŻE dziecko chciał frytki bo on by je jadł non stop. A ogólnie kobitki ile już wam przybyło kilkogramów? Bo ja to chyba za dużo przytyłam :<
I supersłoneczko94 i izabella49 nie jeseście jedyne ja też rocznik 94![]()