aneta_ck
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
u nas w mieszkanu ledwo 13 stopni w pokoju, szok, latem tak malo, ale naprawde zimno dzis
U mnie naprawdę ładna pogoda była przez ok tydzień, a później to już się posypałou nas w mieszkanu ledwo 13 stopni w pokoju, szok, latem tak malo, ale naprawde zimno dzis
gdzie mieszkasz? ja wlkp kolo PoznaniaU mnie naprawdę ładna pogoda była przez ok tydzień, a później to już się posypało
Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom
mam podobnie, do tego zoladek szalejeU mnie znowu ZGAGA!!!!!!
Nic zjeść nie mogę. Bo mi sie odbija i niedobrze mi piecze. Bleeeeee
Temperatura dla mnie na dworze odpowiednia. Na chodzie od rana po ciemno inaczej z dwojka dzieci się nie da. Musza jeść wyjść miec zabawe towarzystwo zajęcia.
Haha krupnik zawsze daje rade [emoji1]A ja nastawiłam krupnik, taką mi ochotę zrobiłyście. wczoraj zjadłam 2 śliwki i mi kiszki wywraca, wziełam espumisan, ale nie czuję poprawy.
Witaj moja imienniczko [emoji6] Na kiedy masz termin ?Cześć Dziewczynki. Nieśmiało witam się z gronem Grudniówek. Ja mam 22 lata, jestem w 24tc i to moja pierwsza ciąża.![]()
Witam, witam [emoji4] 04 grudniaWitaj moja imienniczko [emoji6] Na kiedy masz termin ?
Napisane na HUAWEI GRA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom