Luxuorius
Moderatorka
dziecko to skarb!! najwiekszy!Po tym co przeżyła moja rodzina i ja to jest największy i najpiękniejszy prezent od życia
Napisane na MotoG3 w aplikacji Forum BabyBoom
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
dziecko to skarb!! najwiekszy!Po tym co przeżyła moja rodzina i ja to jest największy i najpiękniejszy prezent od życia
Napisane na MotoG3 w aplikacji Forum BabyBoom
Ja tez taka nie ufna jestem a nie wiem dlaczego. Tzn domyslam sie ze w głębi serducha chcialabym corke i boje sie nastawic. Oczywiscie synka drugiego bede kochać nad zycie ale fajnie by bylo miec córeczkęMnie te przeczucie nie opuszcza od poczatku ze zamiast Leny jest Fabian.
W poniedzialek poogladac bedziemy
Tylko czy to mi wystarczy I uwierze?
Jakos po histori z Patrykiem chyba mam uraz hahahaha
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

Ja na wesele idę 3 września do kościoła szpilki a na sale będę miała balerinki bo kregoosłupa mi szkoda bo niestety już czasami boli :<Dziewczyny zastanawiam sie jak z butami... Czy zakładacie jeszcze szpili czasem? Myśle czy tylko na sam slub nie iść w szpilkach, to cywilny wiec 20 minut i po sprawie i potem zmienić sobie na baleriny po prostu
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Ja między innymi z powodu marzeń o czwórce chcę spróbować urodzić naturalnie. Inaczej skończy się na 3 cc
![]()