Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Dobry mąż. No ciuszki się niestety niszczą, ale moim zdaniem powinna do ubranek dołączyć też coś nowego w ramach rekompensaty, czy coś. Z kolei, że tak wózek zniszczyła, to niewybaczalne. Mam nadzieję, że fotelik wróci w lepszym stanie.Nie bo wozek wyciagalam z poltora godziny temu a szwagierki nie ma.. zreszta nie chce sie klocic.. trudno [emoji17] maz juz ostatnio mi powiedzial jak te ciuszki przyniosla ze mam nauczke ze za dobra jestem a potem ja na tym trace bo wszyscy to wykorzystuja [emoji17] Dlatego tez kupil nowe wszystkie ubranka dla synka zeby mi przykro nie było no i powiedzial ze nie duzo za nowe rzeczy dalismy a sie starymi szmatami nie bedziemy przejmowac.
Ale z wozkiem przegiecie, bo to nie body za 8 zl..
Jeszcze maja fotelik od nas (nosidelko) i moje obie corki w nim zjezdzily i byl jak nowy jak go pozyczalismy. Az sie boje w jakim stanie wroci [emoji17]
Napisane na HUAWEI GRA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom
[emoji23] [emoji23] nigdy nie jest za wcześnieJa dziś chyba przesadziłam... Zaczęłam sprawdzać jak daleko od domu mam przedszkole językowe[emoji15][emoji15][emoji15] az się w głowe puknęłam!
![]()