Luxuorius
Moderatorka
jaka to rasa?Ooo... to daj tytuły, bo nie chce, żeby pies serio czuł się zazdrosny i czegoś głupiego nie zrobił. On jest jeszcze szczeniakiem i do tej pory był oczkiem w głowie.
Napisane na SM-G928F w aplikacji Forum BabyBoom
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
jaka to rasa?Ooo... to daj tytuły, bo nie chce, żeby pies serio czuł się zazdrosny i czegoś głupiego nie zrobił. On jest jeszcze szczeniakiem i do tej pory był oczkiem w głowie.
nie martw sie, ciaza to taki stan, ze mozna wszystko i byc zle i smutnoWiem Lux i pamiętam o tym, ale taki ostatnio mam spadek formy. Dzięki za przypomnienie[emoji11]
witaj w klubie też miałam okropny weekend luby życia nie miałDziewczyny miałam tak fatalny weekend, ze sobie wyobrażacie. Bylam na ślubie i potem na poprawinach na drugi dzien. Moim rodzicom cos odbiło i mnie i mojego brata przedstawiali wszystkim jako swoje dzieciaczki i czułam sie po prostu jak jakaś małoletnia dziewczyna w ciąży. Oboje mamy prawie po 30 lat na karku, a oni odstawili takie cyrki, ze potem nikt nie wierzył w nasz wiek i myśleli ze mamy naście (takie geny ze młodo wyglądamy)... Chyba hormony ale tak mnie to wkurzyło, ze pokłóciłam sie z rodzicami niesamowicie. Powiedziałam, ze jestem dorosła kobieta, od dobrych kilku lat mężatka, mam własne mieszkanie, samochód, dobra stała praca i jestem całkowicie samowystarczalna, a oni tu takie cyrki odstawiają i przedstawiają mnie ludziom jak jakiegoś dzieciaka na ich utrzymaniu. Oczywiście rodzice sie na mnie obrazili i skończyło sie na tym, ze wsiadłam w pociąg i wróciłam do domu. Ludzie, którzy tam byli nawet nie pytali mnie o ciąże i synka tylko chodzili do mojej mamy i pytali nawet przy mnie jakie badania porobilam i czy ona wszystko kontroluje, zeby było dobrze... Masakra! Mieszkamy 200km od siebie, a moi rodzice nawet sie za bardzo nie przejmują wnukiem... Myslalam, ze wyjdę z siebie z nerwów cała noc nie spałam.
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Wiesz co, z tego co znalazłam w necie fajnego to :Ooo... to daj tytuły, bo nie chce, żeby pies serio czuł się zazdrosny i czegoś głupiego nie zrobił. On jest jeszcze szczeniakiem i do tej pory był oczkiem w głowie.
Nonkatoja ze szpitala niech mąż przywiezie kocyk z zapachem małej i da psu do obwąchania później dziecko przedstaw psu najlepiej przed domem nie w domu bo wtedy pies uważa, że ktoś wkroczył na jego terytorium więc musi to być miejsce obce dla psa daj spokojnie obwąchać
Witaj w klubie. Chyba to jakiś kryzys połowy ciąży [emoji23]Dziewczyny miałam tak fatalny weekend, ze sobie wyobrażacie. Bylam na ślubie i potem na poprawinach na drugi dzien. Moim rodzicom cos odbiło i mnie i mojego brata przedstawiali wszystkim jako swoje dzieciaczki i czułam sie po prostu jak jakaś małoletnia dziewczyna w ciąży. Oboje mamy prawie po 30 lat na karku, a oni odstawili takie cyrki, ze potem nikt nie wierzył w nasz wiek i myśleli ze mamy naście (takie geny ze młodo wyglądamy)... Chyba hormony ale tak mnie to wkurzyło, ze pokłóciłam sie z rodzicami niesamowicie. Powiedziałam, ze jestem dorosła kobieta, od dobrych kilku lat mężatka, mam własne mieszkanie, samochód, dobra stała praca i jestem całkowicie samowystarczalna, a oni tu takie cyrki odstawiają i przedstawiają mnie ludziom jak jakiegoś dzieciaka na ich utrzymaniu. Oczywiście rodzice sie na mnie obrazili i skończyło sie na tym, ze wsiadłam w pociąg i wróciłam do domu. Ludzie, którzy tam byli nawet nie pytali mnie o ciąże i synka tylko chodzili do mojej mamy i pytali nawet przy mnie jakie badania porobilam i czy ona wszystko kontroluje, zeby było dobrze... Masakra! Mieszkamy 200km od siebie, a moi rodzice nawet sie za bardzo nie przejmują wnukiem... Myslalam, ze wyjdę z siebie z nerwów cała noc nie spałam.
o kuzwa!!! nie wybaczylabym takiego zachowania nigdy w zyciu! to jest mega upokorzenie, dobrze, ze pojechalas w dluga, szkoda nerwow...i jeszcze te pytania czy mama kontroje Twoja ciaze, to dla mnie byloby za duzoDziewczyny miałam tak fatalny weekend, ze sobie wyobrażacie. Bylam na ślubie i potem na poprawinach na drugi dzien. Moim rodzicom cos odbiło i mnie i mojego brata przedstawiali wszystkim jako swoje dzieciaczki i czułam sie po prostu jak jakaś małoletnia dziewczyna w ciąży. Oboje mamy prawie po 30 lat na karku, a oni odstawili takie cyrki, ze potem nikt nie wierzył w nasz wiek i myśleli ze mamy naście (takie geny ze młodo wyglądamy)... Chyba hormony ale tak mnie to wkurzyło, ze pokłóciłam sie z rodzicami niesamowicie. Powiedziałam, ze jestem dorosła kobieta, od dobrych kilku lat mężatka, mam własne mieszkanie, samochód, dobra stała praca i jestem całkowicie samowystarczalna, a oni tu takie cyrki odstawiają i przedstawiają mnie ludziom jak jakiegoś dzieciaka na ich utrzymaniu. Oczywiście rodzice sie na mnie obrazili i skończyło sie na tym, ze wsiadłam w pociąg i wróciłam do domu. Ludzie, którzy tam byli nawet nie pytali mnie o ciąże i synka tylko chodzili do mojej mamy i pytali nawet przy mnie jakie badania porobilam i czy ona wszystko kontroluje, zeby było dobrze... Masakra! Mieszkamy 200km od siebie, a moi rodzice nawet sie za bardzo nie przejmują wnukiem... Myslalam, ze wyjdę z siebie z nerwów cała noc nie spałam.
jaki kochaniutki, ale bym tulila i tarmosila