Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Izulka, madzia, ja właśnie też dziś czuję się umiarkowanie dobrze, pracuję w pozycji siedzącej a nie leżącej, jak wczoraj
A tak pytam o tą wieś, bo właśnie się przeprowadziłam i prawdę mówiąc, zastanawiam się, jak to jest z takim malutkim dzieckiem. Czy przez pierwsze miesiące byłyście odcięte od świata? Wiadomo, że w mieście wszystko jest pod nosem... Ale jak tak sobie patrzę na własną trawkę, to jestem zachwycona. Moja Oliwka już taka duża, jakbym chciała jej postawić w ogrodzie piaskownicę albo huśtawkę, to by mnie wyśmiała, a tu proszę, chyba jednak będzie za jakiś czas piaskownica ;-)
Dzien dobry Ja wlasnie wcinam biszkopty i popijam herbatka bo juz od rana mnie muli. Dzisiaj wolne wiec mam zamiar poleniuchowac
Jesli chodzi o kawe to znajoma polozna mowila, ze przez pierwsze tygodnie lepiej nie pic kawy i zielonej herbaty. Pozniej mozna, ale tez nie przeginac z iloscia
Ja dzisiaj na obiad mam wczorajsze leczo z ziemniakami, a na deser planuje nalesniki z mascarpone i malinami Milego dnia kobietki !
Nie mam dziś pomysłu na obiad, wczoraj zrobiłam grilla, bo w lodówce zalegało mi zamarynowane mięso z weekendu ;-) Mojego T. dziś nie będzie do wieczora a młoda być może zażyczy sobie coś specjalnego
Kawa mnie trochę odrzuciła, jak w każdej mojej ciąży. Ale słyszałam, że w rozsądnych ilościach można ją pić. Nie wiem tylko, co to jest rozsądna ilość U mnie kawa codziennie to były dwie trzy filiżanki rozpuszczalnej z dużą ilością mleka i bez cukru.
Przypomniałaś mi przy okazji o herbacie zielonej - nigdy nie mogłam się przestawić, śmierdziała mi .... a jakiś czas temu koleżanka poczęstowała mnie taką droższą, z dodatkiem owoców - była pyszna