reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Grudniowe mamy 2016

No to Jadwiga kciuki za Ciebie trzymam.
Ja mam tak zajebistymi organizm, że przetrzymać ciaze, oksytocyna dwukrotnie nie zadziałała więc tym razem też tak może być. A tak bardzo chciałam urodzić 12.12....

Mój ojciec rodziny 4.04, mój syn 9.09. Moja chrzestna 10.10, mój siostrzeniec 11.11 i teraz fajnie by było urodzić 12.12...

Zobaczymy jak będzie. Teraz myślami jestem z Maćkiem.
Moi rodzice już w samolocie lecą na ślub siostry. Ja dzisiaj mam o 12 cm większy brzuch niż wczoraj, oby to wzdęcie a nie wielowodzie....

reklama
Hej
Ja dopiero teraz, bo dziś dzień pełen wrażeń, pierwszy dzień w przedszkolu. Dziś zostawiłam synka tylko na 2 godziny, żeby się przyzwyczaił. Jutro też tylko 2, a od poniedziałku chyba normalnie.
Na szczęście odbyło się bez płaczów. Młody zadowolony i mówi, że mu się podobało.
Strasznie smutne wiadomości na forum od rana.
Antiope powodzenia jutro dla synka i mamy. Wstaw zdjęcie jutro dumnego przedszkolaka na zamkniety♥ moje tez juz wyszykowane na szkole&pikole.
Masakra jak szybko zleciały wakacje dopiero co koniec roku szkolnego byl
Zrobiłam tylko jedno zdjęcie przed wyjściem z domu. Jak mi się uda z komórki przerzucić to dam na zamknięty.

Witam się i ja, chociaż raczej nie będę się przez kilka najbliższych dni udzielać... Wczoraj otrzymaliśmy z mężem straszną wiadomość o śmierci naszego kolegi, przez co jakoś nie mogę dojść do siebie. Facet młody (27 lat), zawsze uśmiechnięty, towarzyski, a nikomu nie dał nigdy odczuć, że w ogóle mu przez myśl przechodzi odebranie sobie życia. Nie potrafię tego przeżyć. Jutro jedziemy do rodziny, może w sobotę odbędzie się już pogrzeb. Ogólnie potrzebuję towarzystwa, jakiejś odskoczni od złych myśli, zwłaszcza teraz. W nocy spać nie mogłam, wstałam dość wcześnie i chyba się zaraz za sprzątanie wezmę, żeby mieć tylko jakieś zajęcie.
Nie nadrobiłam zaległych stron, ale coś o glukozie wyczytałam mimochodem, więc jeśli któraś dzisiaj przechodzi przez te badania, to trzymam kciuki.
Strasznie smutne. Bardzo mi przykro.

dziewczyny a takie pytanko glukozę robi się w skończonym 24 tc czy rozpoczętym.Chce iść w tą sobotę ale 24 tc skończy mi się w poniedziałek.Dwa dni różnicy to chyba nic co ??
Ja bym sie chyba tymi 2 dniami nie przejmowała.

Rozumiem co przezywasz, w tym tygodniu zginał bardzo dobry kolega mojego męża... Co najgorsze jego żona ma na za 2 tygodnie termin porodu, wiec dokładnie mogę sobie zobrazować co przezywa...

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Straszne. Nawet sobie nie chcę wyobrazić jak teraz czuje się jego żona.

Ja na szybko bo dopiero wieczorem będę mieć czas siąść. 1 września zobowiązuje.

Anio0 Lisia bardzo mi przykro.

DZIEWCZYNY MACIUŚ MADZI POTRZEBUJE NASZEJ MODLITWY. Jego stan się pogorszył :(

cb7wugpju04jz4q8.png

Ma martwicze zapalenie jelit a jest zbyt malutki na operacje. Będą próbować go leczyć lekami. Boże miej go w swojej opiece.

cb7wugpju04jz4q8.png

Będzie operacja jednak. Módlcie się dziewczyny. Mnie już łzy lecą po policzkach [emoji24] [emoji24] [emoji24]

cb7wugpju04jz4q8.png
Biedny maluszek. Zaciskam kciuki z całych sił, żeby wszystko skończyło się dobrze.

Ja już moich odprowadziłam, nowy rok szkolny nowa szkoła a mi nawet nie pozwolono wejść z nimi do środka, żeby znaleźć ich nauczycieli. Wiem tylko że syn ma z Panią, a córka odwrotnie. Zapomniałam spytać czy są dziś obiady i nie wiem, czy mam iść po nich o 12 czy dopiero o 16. Więc sobie dziś pospaceruję.
W dodatku mężowi coś umysł przyćmiło i zostawił wszystkie dobre ubranka syna w Polsce i nie mam prawe nic dla niego. Muszę leżeć a garderoba pusta.
Ale chociaż sobie w miarę w nocy pospałam, tzn. przetestowałam różne poduszki i było spanie bez bólu, ale że wziełam pierwszy raz luteinę to spałam na czuwaniu bo nigdy nie wiadomo jak nowy lek będzie działał.

Czy w Polsce dają teraz witaminę D3 w 3 trymestrze? Bo dostałam wielką szklaną ampułkę do zażycia, a nigdy o czymś takim nie słyszałam.
Ja biore witaminy Pregna Pkus i tam mam w skladzie witaminke D3

Napisane na HUAWEI GRA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom

Hej
Ja dopiero teraz, bo dziś dzień pełen wrażeń, pierwszy dzień w przedszkolu. Dziś zostawiłam synka tylko na 2 godziny, żeby się przyzwyczaił. Jutro też tylko 2, a od poniedziałku chyba normalnie.
Na szczęście odbyło się bez płaczów. Młody zadowolony i mówi, że mu się podobało.
Strasznie smutne wiadomości na forum od rana.

Zrobiłam tylko jedno zdjęcie przed wyjściem z domu. Jak mi się uda z komórki przerzucić to dam na zamknięty.

Strasznie smutne. Bardzo mi przykro.

Ja bym sie chyba tymi 2 dniami nie przejmowała.

Straszne. Nawet sobie nie chcę wyobrazić jak teraz czuje się jego żona.

Biedny maluszek. Zaciskam kciuki z całych sił, żeby wszystko skończyło się dobrze.
A jak Ci poszlo z odpieluchowaniem ? [emoji6]

reklama
Moje dziewczynki tez dzis byly w przedszkolu. Zadowolone [emoji4] Chociaz Olivka na poczatku plakala troszeczke, ale pozniej jej juz przeszlo. U nas jest tak ze idzie sie rano z dziecmi na msze, pozniej jest apel w przedszkolu j pozniej sie juz zostawia dziecko w salach z wychowawcami.

Do góry