reklama

Grudniowe mamy 2016

reklama
Hej [emoji1] za cholerke nie idzie Was nadrobic [emoji12]

Ja zazywam FOLIK, i to czysty kwas foliowy bo jak mialam innybz witaminkami to mnie mulilo jeszcze bardziej.

Luteine biore juz jedna sztuke tylko dziennie.

Wlasnie pomalowalam paznokcie bo dostalam paczke z Avonu hihi zas caly karton kosmetykow [emoji6]

Rano mdlilo mnie tak ze myslalam ze corek do przedszkola nie dowioze lub ze puszcze pawia w przedszkolu.

Ja znow tylko bulki bym jadla, i jem pomidorki, ogorki, rzodkiewke, i raczej wlasnie miesne mi nie podchodzi. Przegryzam tez herbatniki i biszkopty, no i kwasne jablka. Wczoraj zjadlam smazone miesko i kaplica, do wieczora zdychalam [emoji19]
Wiec raczej zupki mi wchodza no i tak jak mowilam buleczki. Slaba dietka..

Ja wazylam w pierwszej ciazy 57 kg, a przed ciaza 50 kg.
W drugiej wazylam 67 kg, a przed 50 kg.
Teraz waze 54 kg, a przed ciaza 56 kg, wiec schudlam przez to ze niw jem tego i tyle co jadlam wczesniej, bo jem duzo mniejsze porcje niestety, tak jak by mi sie zoladek skurczyl.. I mam caly czas uczucie pelnosci w zoladku, a zarazem czuje glod.. Dziwne.

Spalam dzis do 11:50 ale powiem Wam ze dalej bym spala ale musze jechac do sklepu po pare rzeczy, typu czosnek, cebulka, i jakies warzywka, bo ja jestem z tych co przyprawy to u mnie tylko sol i pieprz, a reszte uzupelniam wlasnie pietruszka, marchewka, selerem, itd [emoji2] taka dietka i odrzucenie przypraw z jedzenia pozwolilo mi ladnie przytyc w ciagu roku, widocznie organizm sie pzrestal truc [emoji2]

Dobra kochane, spadam suszyc wlosy bo zaraz mąż bedzie po mnie bo zaraz z pracy pojedzie [emoji4]

Napisane na HUAWEI GRA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom

dzwonilam do Pani ginekolog, mam za tydzien w srode wizyte na okolo 19-20, mam zbadac tsh dzien przed, progesteronu nie mam robic poniewaz ona po kosmowce zbada progesteron (nie wiem o co chodzi)

Tęczowa... :( wiem co czujesz, jeśli to czytasz i potrzebujesz się wygadać, to jestem tu w razie czego.

W czerwcówkach też z bólem patrzyłam jak kolejne mamy odchodziły. Straszne przeżycie.

A w ogóle to następnąwizytę mam dopiero 25 maja i czekają mnie wtedy prenatalne. Niestety prywatnie, ale mam pełne zaufanie do tego lekarza, a na NFZ nie przyjmuje. Obecnie chodzę i do niego i do przychodni, gdzie jutro odbieram wyniki badań krwi. Chyba jednak jest wszystko dobrze, bo przecież w razie czego to by już dzwonili dawno, prawda? A z resztą, jestem pełna optymizmu i tyle :D

reklama
A w ogóle to następnąwizytę mam dopiero 25 maja i czekają mnie wtedy prenatalne. Niestety prywatnie, ale mam pełne zaufanie do tego lekarza, a na NFZ nie przyjmuje. Obecnie chodzę i do niego i do przychodni, gdzie jutro odbieram wyniki badań krwi. Chyba jednak jest wszystko dobrze, bo przecież w razie czego to by już dzwonili dawno, prawda? A z resztą, jestem pełna optymizmu i tyle :D
no jakby bylo zle to by dali Ci znac, nie martw sie :-) :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry