reklama

Grudniowe mamy 2016

Tęczowa, strasznie Ci współczuję... Trzymam kciuki, żeby wreszcie uśmiechnęło się do Ciebie szczęście.

A ja znowu na L4 z powodu przeziębienia, do wtorku. Z trudem powstrzymałam internistkę od wypisania mi antybiotyku, bo skoro już 2 tygodnie mnie trzyma przeziębienie to powinnam wreszcie coś wziąć. Podobno są jakieś antybiotyki dozwolone dla kobiet w ciąży. Hmm jakoś w to nie wierzę. Jeśli mi się nie poprawi przez kilka dni to w końcu mi wypisze.... Głównie dokucza mi gardło i gęsty katar.
W związku ze zwolnieniem zostaiwłam już w pracy zaświadczenie, powiedziałam też mojemu szefowi.
W niedzielę będziemy ogłaszać rodzicom. Tylko zaniedbaliśmy sprawę koszulki, nie załatwiliśmy żadnej z nadrukiem, nie udało się nawet znaleźć papieru do naprasowywanek więc ostatecznie na zwykłej koszulce sami napiszemy spieralnym mazakiem. Na jednorazowy pokaz wystarczy;)

reklama
Wracajac do Avonu, to najlepsze jest to ze ja sie w sumie nie maluje, ale kocham blyszczyki, lakiery do paznokci i perfumy [emoji1] a ktoras z Was jest moze w Avon ? [emoji3]

Napisane na HUAWEI GRA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom

Ja jestem też konsultantka ale na szczęście mało co zamawiam dla siebie bo może po 2-3 rzeczy z każdego katalogu, właśnie dzisiaj zrobiłam zwrot bo zamówiłam sobie spodnie takie jasne z panelem wyszczuplacym ale niestety teraz już mi niepotrzebne ;-)

Długo jesteś w avonie? Pamiętasz takie perfumy jak Surrender? Ile bym dała za nie żeby wróciły do katalogu!

Tęczowa, strasznie Ci współczuję... Trzymam kciuki, żeby wreszcie uśmiechnęło się do Ciebie szczęście.

A ja znowu na L4 z powodu przeziębienia, do wtorku. Z trudem powstrzymałam internistkę od wypisania mi antybiotyku, bo skoro już 2 tygodnie mnie trzyma przeziębienie to powinnam wreszcie coś wziąć. Podobno są jakieś antybiotyki dozwolone dla kobiet w ciąży. Hmm jakoś w to nie wierzę. Jeśli mi się nie poprawi przez kilka dni to w końcu mi wypisze.... Głównie dokucza mi gardło i gęsty katar.
W związku ze zwolnieniem zostaiwłam już w pracy zaświadczenie, powiedziałam też mojemu szefowi.
W niedzielę będziemy ogłaszać rodzicom. Tylko zaniedbaliśmy sprawę koszulki, nie załatwiliśmy żadnej z nadrukiem, nie udało się nawet znaleźć papieru do naprasowywanek więc ostatecznie na zwykłej koszulce sami napiszemy spieralnym mazakiem. Na jednorazowy pokaz wystarczy;)
sa antybiotyki np na ropien zeba dla kobiet w ciazy, ale nie wierze, ze na przeziebienie tez...chora ta lekarka, zaszkodzic Ci chciala czy jak

Lastpetunia stan zapalny i utrzymująca się temp. jest gorsze dla zarodka niz antybiotyk. Jak nie masz goraczki to spróbuj jeszcze powalczyć a jak masz to pogadaj ze swoim ginem powiedz jaka sytuacja i jaki antybiotyk będzie naprawdę najlepszy..

Ja na szczęście nie mam gorączki, osłuchowo czysto i tylko gardło czerwone więc chyba nic poważnego. No i dzisiaj mnie chyba trochę mniej gardło boli więc może wreszcie odpuszcza.

Ja że jestem taka z przelomu listopada / grudnia wstyd się przyznać poczytywałam listopadowki... one mają watek z domową apteczka bo dziewczyny tam chorowaly na początku, poczytaj bo te przepisy podobno działają :-) no i trzymaj się cieplutko, oby szybko Ci przeszło !

Dodałam wątek z przepisami, jak coś tu wrzucałyście to umieście proszę też tam, albo jak macie jakieś inne pewniaki, którymi chcecie się podzielić. Agucha, wrzuć tam przepis na ciasto czekoladowe:)

reklama
A ja dziewczyny zawsze nadrabiam od momentu gdzie skończyłam czytać. :D I jestem z siebie dumna.

My zaplanowaliśmy ślub i podpisaliśmy umowę o wynajęcie sali na przyszły rok a dzień później w prima aprilis zrobiłam test i była mega niespodzianka. Dziecko miało być trochę później ale wyszło jak wyszło! Bardzo się z tego cieszymy. Mam nadzieję że za tydzień wszystko będzie okej. I że serduszko będzie biło.

p19us65g5dhat4ga.png

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry