Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
dokładnie mi tu ledwo dwie kreski sie pojawily a tam juz dziewczyny serduch sluchaja. Bylam wczoraj na USG i na razie jestem mamusią pieknego pecherzyka i cialka żółtego, lekarz powiedzial ze jest ok i ze mam przyjsc za dwa tyg - to bedzie 7 tydzien wiecej zobaczymy
a jak u Ciebie ? Bylas juz u gina czy czekasz jeszcze az ciaza bedzie starsza ?
jak to a wczesnie? dobry gin musi sprawdzic ciaze na usg nawet jesli jest bardzo wczesna, radze zmienic lekrazaZaciekawiło mnie że już miałaś USG.. ja test zrobiłam 02.04.. 15go kwie byłam u gin. i powiedziała mi że na usg jeszcze za wcześnie.. z tego co mi wychodzi od ostatniej miesiączki to już teraz mam około 5-6tydzień... może powinnam zmienić ginekologaps: świetnie podoba mi się Twój tekst o pęcherzyku! słodkie! pozdrawiam
![]()
jak to a wczesnie? dobry gin musi sprawdzic ciaze na usg nawet jesli jest bardzo wczesna, radze zmienic lekraza
a bo na NFZ nie chca robic zbyt chetnie usg, i tu tkwi problem, temu ja ide prywatnie, mam uraz do lekarzy na NFZjedyny problem w tym, żeby się dostać do jakiegoś dobrego.. na NFZ /:
ja dziś zaczynam 5t 0d![]()
zle pytanie, Teczowa poronilaa byłaś już u gin?