Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Kleo zanim doczytałam do końca myślałam że nie mozesz się doczekać mdłości i zachcianek :-)
Już wieczór także jutro blisko, trzymam &&& za piękny zarodek :-)
jeszcze nie pora na małosolne chyba ;d bo też szukam i pusto wszędzieNo i wrócił...nie dostał nigdzie małosolnych. Kupił mi kwaszone. Nawet nie kiszone... Bleeee![]()
i co teraz? ja wciagnelam parowki na kolacje, niby najedzona, ale mdliNo i wrócił...nie dostał nigdzie małosolnych. Kupił mi kwaszone. Nawet nie kiszone... Bleeee![]()
Jestem w ciąży i chcę małosolne, on je powinien spod ziemi wytrzasnąć. 
A tak na serio to kupiłam ostatnio w Almie. Ale spoko, może jakoś wytrzymam do jutra. Gadałam z teściową i ona mówi, że u nas na placu są małosolne i mi jutro kupi i przyniesie jak będzie do nas szła.

ooo to sie zaspokoiszkleo a co mnie obchodzi, że nie pora na małosolne?Jestem w ciąży i chcę małosolne, on je powinien spod ziemi wytrzasnąć.
A tak na serio to kupiłam ostatnio w Almie. Ale spoko, może jakoś wytrzymam do jutra. Gadałam z teściową i ona mówi, że u nas na placu są małosolne i mi jutro kupi i przyniesie jak będzie do nas szła.
Skadi u nas w Biedronce nie ma.
Izu a co to za spacerówka taka wytrzymała?
Lux teściowa mi jutro kupi![]()