anio0
Fanka BB :)
A jakiej wagi już dobił? Magda się chwaliła?Powiem szczerze że nie kojarzę Mileny ostatnio pisała w czerwcu i na głównym się nie udzielała.
Maciuś jest siłacz. I tuli się do mamy już. Kangurują się [emoji254] [emoji4]
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
A jakiej wagi już dobił? Magda się chwaliła?Powiem szczerze że nie kojarzę Mileny ostatnio pisała w czerwcu i na głównym się nie udzielała.
Maciuś jest siłacz. I tuli się do mamy już. Kangurują się [emoji254] [emoji4]
1350g [emoji254] [emoji4]A jakiej wagi już dobił? Magda się chwaliła?Wspaniałe wieści nam niesiesz, Eli. Jesteś naszym Aniołem Dobrej Nowiny
![]()
pieknie przybiera ♥ dzielny chlopczyk1350g [emoji254] [emoji4]
Jejku, jaka kruszynka! Ale swoją wagę podwoił od narodzin1350g [emoji254] [emoji4]
Kciuki zacisniete.[emoji254] Aha a dzisiaj trzymamy kciuki za Maciusia. Będzie oglądał go okulista. Oby oczka były zdrowe[emoji254]
moj z rana spokojny, o 11-30 dal z 15 kopaniakow i spokoj teraz mam, u mnie ulewa, ale czesto jak jest taka pogoda to tez spokojny jest, az go wtedy nie poznajeHej, mój syn dzisiaj się nie rusza, chyba przez pogodę.
Mnie położna na zewnątrzoponowe namawiała, ale ja właśnie wolałabym tego uniknąć. Najchętniej bym próbowała bez jakiegokolwiek znieczulenia rodzić, bo nie takie rzeczy kobiety znosiłyAnio ja słyszałam tylko o gazie rozweselajacym że podobno nic to nie daje. A co do zzo to nie wiem bo u mnie w miescie tego nie ma
Maciuś dzielny zuch!!!