madzialenka3009
Fanka BB :)
Współczuję JoshiTo pomysl nastepnym razem o mnie![]()
Ja mieszkam na 5 pietrze bez windy !!!!!! Toz to samobiczowanie cyckow dziennie kilka razy![]()
Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Współczuję JoshiTo pomysl nastepnym razem o mnie![]()
Ja mieszkam na 5 pietrze bez windy !!!!!! Toz to samobiczowanie cyckow dziennie kilka razy![]()
mnie brzuch ciagle boli jak na okres. wkurzajace . najgorzej wieczorem!W ogóle, to dzisiaj podbrzusze mi się daje we znaki. A dotąd właściwie nie miałam żadnych takich objawów. Nie wiem czy można to uczucie nazwać rozciąganiem, pobolewaniem, czy czymkolwiek tam jeszcze, ale jest to irytujące.
uwazaj na siebie przy tym wchodzeniu ok?To pomysl nastepnym razem o mnie
A moje piersi są, tak jak już wspominałam, niczym napchane silikonem :O i to w pełnym tego słowa znaczeniu! Czuję jakby się podniosły i napompowały. Nawet M. mój się śmieje, że bym mogła bez stanika biegać. A rozmiar mam miseczki F, więc to wcale nie jest mały wyczyni teraz widze, ze sa opuchniete, ale nie jakies wielkei a wieczorem beda znow ogromne i bardzo ciezkie
Ja właśnie jeszcze chwila i zacznę panikować przez to pobolewanie... Moja psiapsióła trafiła wczoraj do szpitala właśnie przez takie bóle brzucha jak na okres - jest w 5 miesiącu. Miała dostać jakiś zastrzyk, żeby się Maleństwu płuca rozwinęły, ale nie wiem jak to się skończy dzisiaj.mnie brzuch ciagle boli jak na okres. wkurzajace . najgorzej wieczorem!
Najgorsze co moze byc !!! moj maly bardzo podatny jest na rotawirusy. masakra jakas . w tamtym bylo tak ze dwA tyg spokoju i odnowa. sraczka i zyganie. odpukac teraz na wiosne jeszcze nie przyniosl.
Ja właśnie jeszcze chwila i zacznę panikować przez to pobolewanie... Moja psiapsióła trafiła wczoraj do szpitala właśnie przez takie bóle brzucha jak na okres - jest w 5 miesiącu. Miała dostać jakiś zastrzyk, żeby się Maleństwu płuca rozwinęły, ale nie wiem jak to się skończy dzisiaj.
U nas w podstawówce w tym roku był zimą taki pogrom chorobowy, że całych klas nie było w szkole! Albo po 3-4 osoby przychodziły na lekcje. Sama jestem bardzo wyczulona i jeśli tylko przyjdzie jakaś nowa plaga do mnie do pracy, to od razu na zwolnienie uciekam. Nie będę ryzykować.Najgorsze co moze byc !!! moj maly bardzo podatny jest na rotawirusy. masakra jakas . w tamtym bylo tak ze dwA tyg spokoju i odnowa. sraczka i zyganie. odpukac teraz na wiosne jeszcze nie przyniosl.
mnie czasami poboli, ale potem przestajeW ogóle, to dzisiaj podbrzusze mi się daje we znaki. A dotąd właściwie nie miałam żadnych takich objawów. Nie wiem czy można to uczucie nazwać rozciąganiem, pobolewaniem, czy czymkolwiek tam jeszcze, ale jest to irytujące.
U nas w podstawówce w tym roku był zimą taki pogrom chorobowy, że całych klas nie było w szkole! Albo po 3-4 osoby przychodziły na lekcje. Sama jestem bardzo wyczulona i jeśli tylko przyjdzie jakaś nowa plaga do mnie do pracy, to od razu na zwolnienie uciekam. Nie będę ryzykować.