Tak jest !uwazaj na siebie przy tym wchodzeniu ok?
Moj tez jest silnie przestraszony i szuka wlasnie mieszkania nizej .obysmy cos znalezli w tych rejonach .bo tu blisko i przedszkole i szkola chlopakow.
o matko ! oby wszystko dobrze sie skonczlo. ze starszm tez dostawalam zastrzyk na plucka , 34 tydzien rodzonz przez CC. 1460 g , 40 cm . a teraz kawal chlopa .Ja właśnie jeszcze chwila i zacznę panikować przez to pobolewanie... Moja psiapsióła trafiła wczoraj do szpitala właśnie przez takie bóle brzucha jak na okres - jest w 5 miesiącu. Miała dostać jakiś zastrzyk, żeby się Maleństwu płuca rozwinęły, ale nie wiem jak to się skończy dzisiaj.
co do boli , tez mnie martwia , ale nie sa silne abym musiala panikowac. uspokajam sie ze poprostu macica sie rozciaga. tym bardziej wczesniejszych ciazach tez mnie pobolewalo. ehhhhh . bedzie dobrze.
u mnie bylo ok , do czasu jak nie zaczely sie przedszkola i szkoly. jeden od drugiego lapie cos co chwile . zdrowka dla dzieciakow°!łoooo matko, mnie to samo martwi.
u nas młodszy jest strasznie chorowity, w zeszłym roku byliśmy 6 razy w szpitalu na zapalenie płuc :/ do tego dochodzą duszności i inne jazdy...ma już prawie 4 lata a końca nie widać :/ pierwszy raz w szpitalu wylądowaliśmy już jak miał 5 miesięcy...i tak do dziś to wszystko trwa...
starszy zaś jest mega alergikiem i od wszystkiego go sypie :/ choć do 2-giego roku życia był mega chorowity, non-stop byłam na zwolnieniach...dopiero jak skończył 3 lata to jakoś to się unormowało...
szczerze myślałam, że 2-gie będzie mniej chorowite ale myliłam się i koleżka dał nam ostro popalić...
tez bym teraz zjadla, tutaj sa , nie tak dobre jak Polskie, ale chyba przyatakuje po pracy