reklama

Grudniowe mamy 2016

U nas jeszcze tylko ok. 2 tygodni :D Teraz mogę rodzić w każdej chwili właściwie, ach!
Ja się dziś czułam jak na poród a tu jeszcze dwa tygodnie. Od trzech dni non stop śpię. Czyściło mnie wczoraj. Dziś mdliło. Wkurzały mnie zapachy. Jestem nie do życia. Jeszcze dwa dni i może Lilka wychodzić

♡ 38 tc jeszcze trzy tygodnie do spotkania z Lilcią ♡

reklama
Nic mi się nie chce dzisiaj... Pogoda piękna wiec przynajmniej zmusiłam się i wyskoczyliśmy na chwilkę do lasu a potem obiad i bubble tea. Teraz siedzę przy kasach i czekam a mąż z mala jeżdżą po supermarkecie. Mogłabym rozejrzeć się za prezentami ale nie mam sily, wszystko kupię przez Internet.

A ja po szkole miałam jechac kupić sobie wreszcie stanik Ale ledwo powloczylam nogami. Koło 15 zasnelam i dopiero się obudzilam. Za chwilę mąż mnie "wywiezie" do rodzicow. Ciekawe ile zdaze jutro załatwić, chciałabym już sobie odpuscic z tą budowa, ledwo laze.

dziewczyny...bol zoladka mnie dopadl i godzine wylam :( nie wiedzialam czy chce umrzec czy przestac czuc, ale to chyba to samo....koszmar, horror, dostalam biegunke i silnych boli brzucha, po magnezie sie uspkoilo..mam dosc :( drzemka troche pomogla

reklama
Dziewczyny jak tak nas ktos z boku czyta to pewnie ma niezly ubaw haha chyba wszystko juz nas boli co mozliwe [emoji23] [emoji23] mnie sie troche poprawilo tfu tfu. Jutro by wypadalo uprac pieluszki i kocyk i to by byla ostatnia pralka, no i prasowanie... [emoji36] mam juz wszystko, zostalo mi zamowic jutro materac z internetu, kupic torbe jakas, no i gumowe klapki wymagane w moim szpitalu. Kocyk tez jeszcze z jeden kupie, bo mam tylko jeden, ale zaden mi sie kurcze nie podoba..... No i to by bylo na tyle, bede gotowa do porodu. W ogole powiem wam, ze masuje codziennie krocze i nie wiem czy to prawda, ale wydaje mi sie, ze skora miedzy wejsciem do pochwy, a odbytem zrobila sie bardziej miekka i elastyczna, mam nadzieje, ze sie nie myle :) :) :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry