Piotrowsqa
Zaciekawiona BB
Ja mam. Mimo że nie zjem dużo np na obiad to mam wrażenie że tak ciężko mi na nim. Masakra.Jezu, teraz dla odmiany mnie żołądek boli. W ogóle w tej ciąży to mnie często żołądek boli. Ma któraś podobnie?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja mam. Mimo że nie zjem dużo np na obiad to mam wrażenie że tak ciężko mi na nim. Masakra.Jezu, teraz dla odmiany mnie żołądek boli. W ogóle w tej ciąży to mnie często żołądek boli. Ma któraś podobnie?
progesteron ok, wszystko w normie.Ja też. Czesto mnie pobolewa i czuje sie jakby wypchana kamieniami.Jezu, teraz dla odmiany mnie żołądek boli. W ogóle w tej ciąży to mnie często żołądek boli. Ma któraś podobnie?
Szybko zobaczyłaś maluszka 
Ja mam. Mimo że nie zjem dużo np na obiad to mam wrażenie że tak ciężko mi na nim. Masakra.
![]()
No właśnie mnie tak gniecie, kłuje i czuję na nim ciągle taką ciężkość. Co to będzie jak maleństwo podrośnie?Ja też. Czesto mnie pobolewa i czuje sie jakby wypchana kamieniami.
moje tez ma 0,5 cm hihi, super wiesci!Moja Pesteczka ma 0,5cm)) kolejne usg za 2 tygodnie jak będzie tętno. Mam brac kwas foliowy w wiekszej dawce na recepte ale to ze wzgledu na leki jakie bralam nie wiedzac, ze zaszlam w ciążę oraz będę miala wiecej badan ze wzgledu na moja chorobę krwi. Jestesmy bardzo szczesliwi <3 <3 <3 Pani Dr powiedziala, ze wycelowalismy w chlopca, ale ja marze o córecce... moj przyszły mąż zachwycony, rodzice tez, wszyscy szczesliwi a ja nie moge sie doczekac tego 7 tygodnia....
moze razem na porodówce wylądujemymoje tez ma 0,5 cm hihi, super wiesci!
Tylko mój wielkoludekmoje tez ma 0,5 cm hihi, super wiesci!
Taak :/Jezu, teraz dla odmiany mnie żołądek boli. W ogóle w tej ciąży to mnie często żołądek boli. Ma któraś podobnie?