• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Grudniowe mamy 2016

Ale te szare spodnie bym chętnie kupiła!
Po domu do chodzenia.
Mam legginsy ciążowe, ale czarne i obłażą mi strasznie futrem (mam dużo zwierząt). :-)

reklama
Hej dziewczyny. Odpisalam Wam i zjadlo mi post.

Ja syna urodzilam jak miałam 24 lata a teraz skończę 27. Nie miał jeszcze chrztu ale to tylko dlatego ze dawno w Polsce nie bylismy a tu nie mamy chrzestnych. Jak dobrze pojdzie to dwójkę na raz ochrzscimy.

Biorę zawsze femibion 1 z d3 w pierwszym trymestrze a w drugim femibion 2. Wiem ze dobrze sie wchlania bo po poronieniu mialam badany poziom kwasu foliowego i było w górnej granicy normy.

Dzis pierwszy raz od 4 tyg odprowadzilam syna do przedszkola. Mam nadzieje ze nic sie nie stanie.
Poprosze dzis o kciuki o 16.00 bo na wizytę jadę. Za kazdym razem umieram ze strachu jak mam pojsc do lekarza.

Hej dziewczyny. Odpisalam Wam i zjadlo mi post.

Ja syna urodzilam jak miałam 24 lata a teraz skończę 27. Nie miał jeszcze chrztu ale to tylko dlatego ze dawno w Polsce nie bylismy a tu nie mamy chrzestnych. Jak dobrze pojdzie to dwójkę na raz ochrzscimy.

Biorę zawsze femibion 1 z d3 w pierwszym trymestrze a w drugim femibion 2. Wiem ze dobrze sie wchlania bo po poronieniu mialam badany poziom kwasu foliowego i było w górnej granicy normy.

Dzis pierwszy raz od 4 tyg odprowadzilam syna do przedszkola. Mam nadzieje ze nic sie nie stanie.
Poprosze dzis o kciuki o 16.00 bo na wizytę jadę. Za kazdym razem umieram ze strachu jak mam pojsc do lekarza.
trzymamy mocno!!

reklama
Ja też 65f:) w żadnym "normalnym" sklepie nie kupuję biustonoszy.
Ja podobnie.

Przed ciążą nosiłam 65DD, 70D z Effuniaków.
A okąd karmię kupuję Anitę. Niestety stacjonarnie ceny zabijają (ponad 200)..
Teraz zaryzykowałam i zamowiłam ją przez net. Najwyzej odeślę.
Na razie tylko staniki z fiszbinami noszę.
Próbowałam w ciąży te bez fiszbin, ale źle w nich czuję. W Anicie są dość delikatne, bo jak teraz sprobowałam swojego starego Effuniaka założyć, to mnie chciał przeciąć fiszbinami! :P

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry