• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Grudniowe mamy 2016

Ja też warczę na wszystkich, nawet na psa, już się mnie biedna boi, jak idę to mi z drogi schodzi. To chyba mój jeden z trzech objawów ciąży.
Drugi to, że poszłam wczoraj spać o 19, ale za to w nocy się obudziłam i zasnąć nie mogłam :dry: a rano pobudka o 5. I ani spać, ani nie spać i tak źle i tak niedobrze :eek:
A trzeci jedzenie, nie wiadomo co zjeść, a jak już mam na coś ochotę to nie ma w sklepie :-p truskawki przed majówka kupiłam w biedronce, a wczoraj nie było w trzech biedronkach, Lidlu i dwóch intermarsche :/ dziś poszukiwań ciąg dalszy

reklama
Cześć dziewczyny. Co do wahań nastroju, to ja myślałam że nie mam, ale jak się wczoraj wieczorem położyłam do łóżka, to mnie mój D zaczął wkurzać pozycją jaką przyjął do spania i miałam mu ochotę przywalić z tej okazji. Zaczęłam się rzucać po łóżku warcząc na niego, aż się biedny obudził i pyta mnie o co mi chodzi.

moj zapowiedzial, ze wynosi sie spac do malego pokoju, bo podobno mnie szarpie w nocy, znaczy sie, ze go bije i w ogole...przez sen oczywiscie, na dodatek mdlosci takie od rana, ze wyjde z siebie i stane obok zaraz

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry