• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Grudniowe mamy 2016

Dzień dobry Dziewczyny! Witam się po sporej przerwie, strach chyba trochę odpuścił. Nie sądziłam, że kiedy będę w wymarzonej ciąży będę ciąglę przestraszona i spanikowana.. Ostatnio mam trochę mdłości, czasem wymiotuję i urósł mi brzuszek, więc chyba pojawienie się objawów zniwelowało trochę ten strach.. W czwartek mam wizytę u swojej ginekolog, a 2 czerwca prenatalne.
Z tym co u Was jestem mniej więcej na bieżąco, bo podczytywałam, ale niestety nie sposób nadrobić tego wszystkiego. :) :) :)

reklama
Jeśli chodzi o kp, to chciałabym karmić, ale oczywiście... się boję :D
Moja mama miała problem z kp, mnie nie karmiła bo urodziłam się w 6mscu ciąży, ale moja siostra miała ciągłe alergie, a 18 lat temu nie było takich sposobów jak teraz, więc chętnie poczytam o Waszych doświadczeniach.

mloda ma taka hustawke kosztowala kupe kasy i nie chce w niej lezec!!!!za to w zwyklym lezaczku, ktory wibruje dzis polezala

U nas chusta od 3 tygodnia życia. Niezastąpiona. Teraz pewnie będzie od urodzenia.
No i tu się potwierdza, że każde dziecko inne. Mój w chuście jakoś nie mógł wysiedzieć cały się prężył i widać coś mu przeszkadzało. To samo z leżaczkiem. To tylko potwierdza, że w ciąży można sobie różne rzeczy zakładać, a życie i tak zweryfikuje nasze plany. ja teraz też zamierzam kupić huśtawkę, tylko tym razem nową, więc mam nadzieję, że i tym razem się sprawdzi.

No i tu się potwierdza, że każde dziecko inne. Mój w chuście jakoś nie mógł wysiedzieć cały się prężył i widać coś mu przeszkadzało. To samo z leżaczkiem. To tylko potwierdza, że w ciąży można sobie różne rzeczy zakładać, a życie i tak zweryfikuje nasze plany. ja teraz też zamierzam kupić huśtawkę, tylko tym razem nową, więc mam nadzieję, że i tym razem się sprawdzi.
ja dostane spadku ta hustawke i lezaczek i zobacze czy moje dziecko zdecyduje sie w tym lezec, ja nikogo dopopludnia do pomocy nie bede miec wiec bede musiala se jakos radzic, bo moj wraca po 15-tej z pracy

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry