Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
no mysle o tym, poniewaz chce jak najlepiej dla swojego dziecka i temu taki mam metlik w glowieLux poczytaj o różnicach w składzie mm i mleka mamy i o wpływie jednego i drugiego na dziecko i podejmiesz decyzję Nikt Cię siła do niczego nie zmusi masz prawo decydować o sposobie karmienia dziecka tylko podejmij decyzję świadomie Samo to że na tak wczesnym etapie interesujesz się tą tematyką dobrze wróży wiedzy Ja przy pierwszej ciąży nawet nie myślałam o tym jak będę karmić Tak jak wyjdzie i tyle![]()
a mnie znow mdli i to na calego...Ale mnie zęby bolą. Przez to pogodę :/
Wiesz co, Bazyli też tak miał, że 3 minuty sam nie poleżał. U nas błogosławieństwem była elektryczna huśtawka (nie leżaczek, tylko taka duża huśtawka). Zajmowało to sporo miejsca, ale przynajmniej mogłam cokolwiek zrobić. Wsadzałam młodego do huśtawki i był spokój. Nie wiem jak bym sobie bez tego dała radę.bratowa jakos to laczy, ale tak ja mowie jest ciezko, bo co odlozy mloda to jest krzyk i Jezu jak ona placze, dzis widzialam, ze polezala w lezaczku, mowie do Agaty ej nie poznaje mojej chrzesniaczki, szok jak grzecznie lezy, moja mama tez weszla i mowi Jezu Zuzka sama lezy łał!
No to zdrówka życzę i mam nadzieję, że tym razem obędzie się bez zapalenia ucha i antybiotyku.
mloda ma taka hustawke kosztowala kupe kasy i nie chce w niej lezec!!!!za to w zwyklym lezaczku, ktory wibruje dzis polezalaWiesz co, Bazyli też tak miał, że 3 minuty sam nie poleżał. U nas błogosławieństwem była elektryczna huśtawka (nie leżaczek, tylko taka duża huśtawka). Zajmowało to sporo miejsca, ale przynajmniej mogłam cokolwiek zrobić. Wsadzałam młodego do huśtawki i był spokój. Nie wiem jak bym sobie bez tego dała radę.
No to zdrówka życzę i mam nadzieję, że tym razem obędzie się bez zapalenia ucha i antybiotyku.