Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Też zawsze mam ten problem. W tym roku podpowiedział mi D. Poza kwiatkiem wezmę mamę do kina. D zrobi to samo ze swoją. Tylko musimy to czasowo zgrać, bo ktoś się będzie musiał zająć Bazylim, więc najpierw ja pójdę z moją mamą, a potem D ze swoją, albo na odwrótMamusie takie pytanko co dajecie mamom na dzien matki ? Mysle nad prezentami i nie mam pomyslu na nic ... moze mnie zainspirujecie![]()
Tylko muszę jeszcze jakiś film wymyślić.Teraz w kinach leci komedia Dzień Matki może akuratTeż zawsze mam ten problem. W tym roku podpowiedział mi D. Poza kwiatkiem wezmę mamę do kina. D zrobi to samo ze swoją. Tylko musimy to czasowo zgrać, bo ktoś się będzie musiał zająć Bazylim, więc najpierw ja pójdę z moją mamą, a potem D ze swoją, albo na odwrótTylko muszę jeszcze jakiś film wymyślić.
moze to nie zabrzmi zbyt dobrze ale ja mojej mamie nie dam nic. ja jej czesto robie prezenty, bo czuje ze ona dla mnie duzo robi i jestem jej za to czesto wdzieczna. akurat pojechala do senatorim wiec tylko zadzwonie z zyczeniami. aaa zapomnialam zabralam ja do kosmetyczki w zeszlym tygodniu i zaplacilam za nia i ona sama uznala ze to bedzie na dzien matki prezent. czuje ze tak jest dobrze. ogolnie czuje ze moi rodzice bardzo sie staraja dla mnie z okazji mojej ciazy. doceniam to bo bywalo roznie.Mamusie takie pytanko co dajecie mamom na dzien matki ? Mysle nad prezentami i nie mam pomyslu na nic ... moze mnie zainspirujecie![]()
Jak nie znajdzie się nic ambitniejszego, to w sumie może być dobry wybór