Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja też tak mam.cycki czuje jedynie jak ścisne. Brzuch od czasu do Czasu wieczorem delikatnie okresowoDziewczyny, czy to normalne, ze od jakiegoś tygodnia nie czuje juz bólu brzucha a od ok 3 dni mniej bola mnie piersi? Zalapuje juz schize... to środek 9 tygodnia
Napisane na GT-I9515 w aplikacji Forum BabyBoom
Mi [emoji16]ktorej wyszly te krostki wokol brodawek? to sa te gruczoly mleczne czy sie myle?
Wydaje mi się, że miała nocleg gdzieś po drodzeOooporozmawiam z polozna i z lekarzem i podejme decyzje. Przyjaciolka robila dluzsze przerwy, spala po drodze czy jechala ciurkiem? Ja nie mam kogo zapytac w swoim otoczeniu..
@aneta_ck kochana moze podjedz na IP i sprawdz czy wszystko dobrze? Po co sie meczyc i stresowac.
Nie martw się. Ja także mam mięśniaka, dość spory, wiadomo, że rośnie z maluchem. Trzeba myśleć pozytywnie. Mięśniaki to niestety częsta przypadłość kobiet po 35r. Dużo też zależy od tego jaki to mięśniak. Trzymaj się.Witam, dopiero co się zapisałam na to forum. Bardzo długo się nad tym zastanawiałam czy warto ,bo niestety moja ciąża nie wygląda zbyt pozytywnie, ale juz sama nie wytrzymuję. NIkt w zasadzie prócz kilku osób nie wie o tym, że jestem w ciąży.
To ma być moje 3 dziecko. Pierwsze dziecko mojego partnera, z którym jestem od ponad 6 lat. Mam 40 lat!! 4 lata temu zaszłam w ciąże lecz niestety jej nie donosilam, potem przez 3 nastepne lata bezowocne próby. Dalismy sobie spokoj. Wszystkie ubranka i akcesoria rozdałam kolezankom. Nawet przestalam miec ochote na seks /procz tego mam jeszcze miesniaka, ktory tez sie do tego przyczynia/. Zaskoczenie i pewnego rodzaju wpadka. Ciąża jest ale wokól niej wiele problemów. Nie przewidzianych przecież...Problem w tym że od kilku lat nie mieszkam w Polsce, nie mam zaufania do lekarzy tutejszych, oni nie traktują ciezarnej jak u nas w Polsce. Wszystko jest piękne, jest ok.. a potem po tygodniu okazuje sie, ze to nie prawda. No ale coz. Moj nowy lekarz (niestety mezczyzna) jest zachwycony tą ciąża. Serce bije, dziecko nawet sie porusza, tylko ze ja mam miesniaka, wiek na karku, w dodatku od piatku jakies plamienia /brzydkie ciagnace się jak jajo kurze). Mam miec rowniez za tydzien dosc drogie badanie na mongolizm. Nie jest mi latwo, wiec dziewczyny jesli jestescie mlode cieszcie sie tym i róbcie dzieci
Pozdrawiam i milych snów.