Luxuorius
Moderatorka
a moj mi zabrania jesc kebsy ehhhh, ze niezdrowe i bla bla blaa ja pół kebaba *wstyd*![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
a moj mi zabrania jesc kebsy ehhhh, ze niezdrowe i bla bla blaa ja pół kebaba *wstyd*![]()
Jakbym chciala moc chodz powachac ... Od tylu tyg nie moge smazonego chipsow itd... Mdli mnie na sama mysl ...a moj mi zabrania jesc kebsy ehhhh, ze niezdrowe i bla bla bla
a moj mi zabrania jesc kebsy ehhhh, ze niezdrowe i bla bla bla
tez to przechodzilam, jeszcze tydzie temu tak umieralam, ze hej, mijaja mi mdlosci, ale wczoraj nawrot nastapil i troche mnie muli, ale nie moglam jesc, na poczatku ciazy schudlam 4 kg!Jakbym chciala moc chodz powachac ... Od tylu tyg nie moge smazonego chipsow itd... Mdli mnie na sama mysl ...
Napisane na LG-K420 w aplikacji Forum BabyBoom
nie moge na wedliny patrzec a fujja wam powiem laski, że ja zawsze jadłam kopę słodyczy...a odkąd zaszłam w ciąże i coś słodkiego zjem to pawia puszczam, za to tonami kiełbaski, szynkę, mięso..o kebabie jak mnie trzęsie nie wspomnę choć staram się rzadko kebaby i mc donaldy bo wiadomo, że to mało zdrowe... ale tak mnie trzesie, jak nigdy :x
jesz jak on nie patrzy?a myślisz ze mi chipsy wolno?![]()
nie moge na wedliny patrzec a fuj[/QUOTE
Ja schudlam 5 kg. Jutro zaczynam 15 tydz. Od ok 11 tyg umieram. Mialam 2 razy polepszenie sie i znow 2 dni i wraca. Najgorsze jest to ze nie jestem w stanie nawet stac w sklepie ... A gdy widze opakowania z sosami.... Bleetez to przechodzilam, jeszcze tydzie temu tak umieralam, ze hej, mijaja mi mdlosci, ale wczoraj nawrot nastapil i troche mnie muli, ale nie moglam jesc, na poczatku ciazy schudlam 4 kg!