reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudniowe mamy 2016

Po pogrzebie zaproponuj spotkanie i tyle wtedy kochana we 3 rozmowa w prost. Nie ma co sie bawic. Musi dawac jej powody i nadzieje skoro ona dalej jest w jego zyciu.

Napisane na LG-K420 w aplikacji Forum BabyBoom
Myślę, że to dobre wyjście. Tylko żadnego bicia jego czy jej. zachowaj się z godnością. Jeśli wybierze Ciebie, to ona won, a jeśli stwierdzą, że dalej będą utrzymywali ze sobą kontakt, to go pożegnaj, bo to naprawdę nie ma przyszłości.

No i co ja jej niby powiem.. w pysk by od razu dostała ode mnie na dzień dobry..

No ja sie tego boje,ze ja bede w domu zamknięta a on będzie szalał z dupą na prawo i lewo,wychodził na piwka i mnie olewał z dzieckiem a jak sie zbuntuje to mi powie, że go ograniczam :/
Tak może być. Ja na październiku miałam dziewczynę, która zaszła w ciążę przy bardzo krótkim stażu związku. Od początku coś się chrzaniło, ale dała mu szansę (u niej to nie była jedna inna kobieta, tylko generalnie imprezy, picie, koledzy i koleżanki). Zamieszkali nawet razem. Ale ten związek nie przetrwał nawet do porodu. A kiedy dziecko się urodziło to nawet nie przyszedł go zobaczyć. Ale dziewczyna poznała nowego faceta jak jej synek miał kilka miesięcy i stworzyła z nim udany związek.

zreszta Karola kurcze ciaza po dwoch miesiacach zwiazku? odwazna jestes...ja bym sie nie zdecydowala nie zabezpieczac na takim etapie zwiazku :( ehh no ale stalo sie i szkoda, ze tylko Ty sie martwisz a on ma to gdzies, badz silna, glowka do gory i walcz!!!
No ja byłam z moim D 3 miesiące jak zaszłam z Bazylim. :happy: Nie zabezpieczaliśmy się przez moje PCO, bo wcześniej przez kilka lat nie zachodziłam mimo braku zabezpieczeń. No ale my z moim D się znaliśmy wcześniej od 5 lat, nie byliśmy parą, ale wiedziałam co to za człowiek.

reklama
Moze posowaa swoja ex ;/

balam sie napisac to glosno, ale wlasnie tak mysle, nie chce wrzucac wszystkich facetow do jednego worka, bo sa tacy co lubia duzo czesto i gesto a sa i tacy, ktorzy maga miec raz na tydzien i jest git...ale sorki, jesli mieszkaja osobno to on ma pole do popisu...wiec...

balam sie napisac to glosno, ale wlasnie tak mysle, nie chce wrzucac wszystkich facetow do jednego worka, bo sa tacy co lubia duzo czesto i gesto a sa i tacy, ktorzy maga miec raz na tydzien i jest git...ale sorki, jesli mieszkaja osobno to on ma pole do popisu...wiec...
To jest glupie. Jak mozna facetowi w dupe wchodzic kiedy wyraznie daje do zrozumienia, ze jego ex jest na 1 miejscu. No dziwne chlopak 20 lat i nie chce ... Powalone to jest. Myślę, ze kobiety bardziej boja sie byc same... Dodatkowo zadaja sobie pytania czy ktos bd mnie chcial?

czekaj czekaj, sprawa drugorzednaa to ze swoja eks to tez byla drugorzedna? skoro do niej lgnie jak pszczoly do miodu?

Moze posowaa swoja ex ;/

Myślę, że to dobre wyjście. Tylko żadnego bicia jego czy jej. zachowaj się z godnością. Jeśli wybierze Ciebie, to ona won, a jeśli stwierdzą, że dalej będą utrzymywali ze sobą kontakt, to go pożegnaj, bo to naprawdę nie ma przyszłości.

Tak może być. Ja na październiku miałam dziewczynę, która zaszła w ciążę przy bardzo krótkim stażu związku. Od początku coś się chrzaniło, ale dała mu szansę (u niej to nie była jedna inna kobieta, tylko generalnie imprezy, picie, koledzy i koleżanki). Zamieszkali nawet razem. Ale ten związek nie przetrwał nawet do porodu. A kiedy dziecko się urodziło to nawet nie przyszedł go zobaczyć. Ale dziewczyna poznała nowego faceta jak jej synek miał kilka miesięcy i stworzyła z nim udany związek.

No ja byłam z moim D 3 miesiące jak zaszłam z Bazylim. :happy: Nie zabezpieczaliśmy się przez moje PCO, bo wcześniej przez kilka lat nie zachodziłam mimo braku zabezpieczeń. No ale my z moim D się znaliśmy wcześniej od 5 lat, nie byliśmy parą, ale wiedziałam co to za człowiek.

nie no..raczej jej nie posuwa.. aż taki to on chyba nie jest... nie, że ma obniżone libido czy coś..ale po prostu nie myśli o tym tak często jak np ja..nie potrzebuje tego..typowy informatyk...

To jest glupie. Jak mozna facetowi w dupe wchodzic kiedy wyraznie daje do zrozumienia, ze jego ex jest na 1 miejscu. No dziwne chlopak 20 lat i nie chce ... Powalone to jest. Myślę, ze kobiety bardziej boja sie byc same... Dodatkowo zadaja sobie pytania czy ktos bd mnie chcial?

Mnie pewnie nikt, gruba i z dzieckiem ;(
No 20 lat i nie chce..dokładnie to jest to..

nie no..raczej jej nie posuwa.. aż taki to on chyba nie jest... nie, że ma obniżone libido czy coś..ale po prostu nie myśli o tym tak często jak np ja..nie potrzebuje tego..typowy informatyk...
Wiesz o tym ,że pierw piszesz o nim same zle rzeczy, a później usprawiedliwiasz go na wszystkie sposoby. ..

Jesli bd o sobie tak myslec to nikogo nie znajdziesz. Masz "nauczke" pamiętaj, ze ciaza nie wynika z tego zw on skończył w tobie i to wasza odp bo pozwolilas mu na to. Odrazu przypomina mi sie moja kolezanka... W ktoryn jesteś tyg?

Wiesz o tym ,że pierw piszesz o nim same zle rzeczy, a później usprawiedliwiasz go na wszystkie sposoby. ..

Jesli bd o sobie tak myslec to nikogo nie znajdziesz. Masz "nauczke" pamiętaj, ze ciaza nie wynika z tego zw on skończył w tobie i to wasza odp bo pozwolilas mu na to. Odrazu przypomina mi sie moja kolezanka... W ktoryn jesteś tyg?

Wiem,bo go kocham mimo wszystko i nie wierze, że mógłby mnie zdradzać za plecami..choć i tak to że za plecami z nią pisał i się umawiał jest dla mnie w kategoriach zdrady...

Ale to nie była wpadka...nie było planowane..ale niechciane też nie jest...
w 16tyg.

Cos to nie halo. My z mezem przed ciaza sie potrafilismy kochac nawet po 2 razy dziennie, owszem, byly dni kiedy sie nie dalo i ani razu, bo dzieci nie spaly, czy cos tam, ale np w nocy potrafilam sie obudzic i zaczac kochac sie z mezem i on nie raz tak samo, zaczynal mnie calowac jak jeszcze spalam i wtedy sie mega kochalismy. Teraz w ciazy przystopowalismy bo zle sie czulam, ale nie raz go przyjde budzic np po nocce jak spi a dziewczyny sa jeszcze w przedszkolu i sie kochamy.. a juz 8 lat nam stuknelo łącznie [emoji6] Ja nie jestem sexoholiczka, ale moj maz tak na mnie dziala ze nie moge sie oprzec. Po prostu czuje sie kochana i bezpieczna przy nim i tak samo mnie jakos ciagnie.. moj maz nawet jak jest bardzo zmeczony to jak sie kladziemy do lozka to chce sie chociaz do mojej pupy poprzytulac, i czuje jak mu tam bryka, a bidok juz spi ze zmeczenia.. Dlatego nie wierze ze jak sie z kims jest pol roku to nie ma pociagu seksualnego, wlasnie zwlaszcza na poczatku.. Ja sexbomba nie jestem ale czuje ze mojemu mezowi sie podobam.. to sie po prostu wie, i nie trzeba sie bac. Tak jak w tym kawale:

-Jozek, ale ty masz brzydka babe..
-Stasiu, inaczej bys mowil gdybys mial moje oczy..

Karolinnka, kazdemu moze podobac sie ktos inny. Dlatego nie wmawiaj sobie ze sie nikomu nie spodobasz, ze zostaniesz sama.. gdzies jest ktos dla kogo bedziesz pieknoscia [emoji6]

Napisane na HUAWEI GRA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry