reklama

Grudniowe mamy 2016

reklama
Gratulacje dla synka. Jak go uczyliście?
Efekt biegówki :D

cb7wugpju04jz4q8.png

Efekt biegówki :D

cb7wugpju04jz4q8.png

Moja starsza biegówki nie miała bo niemąż uważał ze to głupie :p teraz na dzień dziecka kupiliśmy jej rower i bez bocznych kółek nie ma mowy na razie. Ona jest wrażliwa i każde niepowodzenie to dla niej cios, a już dwa razy się wywróciła ;) młodsza za to nagina na biegówce jak stara i myślę, że też łatwo jej pójdzie z normalnym rowerem.

zaraz mi sie przypomnialo jak sie uczylam jezdzic rowerkiem i tata odpial mi boczne kola i pojechaaaaaaalllaaam :D pamietam jakby to dzis bylo [emoji813]
Ja tez mam takie wspomnienie, jeszcze wtedy miałam taki maly skladak co mi tata od kogos odkupil w takim kolorze zgnitej zieleni [emoji6] ale dla mnie wtedy to byl najpiekniejszy rower na swiecie..

Napisane na HUAWEI GRA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom

zaraz mi sie przypomnialo jak sie uczylam jezdzic rowerkiem i tata odpial mi boczne kola i pojechaaaaaaalllaaam :D pamietam jakby to dzis bylo ♥

A ja zawsze byłam fajtłapa i ciamajda. Mój rok młodszy brat umiał już wychodzić z łóżeczka, a ja nie. Miał odpięte kółka i jeździł a ja jeszcze nadal na czterech za nim. No i tak nam zostało;) On się wspina, dużo chodzi po górach, teraz biegnie w półmaratonie razem z tatą a ja nawet się nie umiem przewracać tak żeby sobie mało krzywdy zrobić;) Mam nadzieję, że córka nie odziedziczy po mnie tego antytalentu bo dajemy jej szaleć na tysiąc sposobów w domu i poza domem.

reklama
Ja jestem większym kibicem piłkarskim niż mąż:) W czasach nastoletnich to oglądałam baaardzo dużo, teraz to tylko się uaktywnia właśnie przy okazjach takich jak Euro. Mąż z kolei mówi, że jemu wystarcza tekstowa relacja na żywo i możliwość obejrzenia potem skrótu z samymi golami i najciekawszymi akcjami;)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry