a nie masz mozliwosci pojechac na ten czas do mamy z dziecmi?Mnie chyba jeszcze bardziej przeraża, że na grudzień planują drugą część tego remontu... Bo ocieplanie to wymaganie mpc przed zmianą ciepłej wody na miejską. No więc teraz ocieplają blok, a w grudniu mają zmieniać piecyki gazowe na ciepłą wodę z mpc. Nie mam pojęcia jak damy sobie radę w takich warunkach z noworodkiem...
Mojej gryki z kokosem nie dało się rozłożyć, bo to były sklejone trzy warstwy gryka, pianka w środku, a potem po drugiej stronie kokos..
reklama
Antiope
Fanka BB :)
Nie wiem ile to będzie trwało i którego grudnia to będzie dokładnie. Jeśli będzie bardzo głośno, to na pewno będę musiała przesiadywać u mojej mamy albo teściowej w ciągu dnia. Na noc wolałabym jednak wracać do domu, bo i u jednej i u drugiej trochę ciasno. I szczerze człowiek w połogu nie bardzo ma ochotę się szwędać po ludziach, bo chciałby jakoś się z nowym członkiem rodziny dotrzeć i w spokoju dojść do siebie po porodzie. Poza tym na dzień w którym będą u nas w mieszkaniu robić na pewno będę musiała być. Z Bazylim nie powinien być problem, bo jak tylko będzie zdrowy, to będzie w przedszkolu, bo od września zaczyna. Kurcze no nie wiem jak to wszystko wyjdzie.a nie masz mozliwosci pojechac na ten czas do mamy z dziecmi?
wiem, wiem, ze zaraz po narodzinach czlowiek ma chec byc sam na sam z dzieckiem, i mnie by szlag trafil, ze na czas mojego powrotu do domu jest jakis mega remontNie wiem ile to będzie trwało i którego grudnia to będzie dokładnie. Jeśli będzie bardzo głośno, to na pewno będę musiała przesiadywać u mojej mamy albo teściowej w ciągu dnia. Na noc wolałabym jednak wracać do domu, bo i u jednej i u drugiej trochę ciasno. I szczerze człowiek w połogu nie bardzo ma ochotę się szwędać po ludziach, bo chciałby jakoś się z nowym członkiem rodziny dotrzeć i w spokoju dojść do siebie po porodzie. Poza tym na dzień w którym będą u nas w mieszkaniu robić na pewno będę musiała być. Z Bazylim nie powinien być problem, bo jak tylko będzie zdrowy, to będzie w przedszkolu, bo od września zaczyna. Kurcze no nie wiem jak to wszystko wyjdzie.
madzia.ch.1995
Ja tez jak mam zgagę to piję mleko i na prawdę pomaga
xXxIzuLQaxXx
Mamusia :)
Zawsze mnie to zastanawialo bo to taka prosta metoda a pomaga od razu [emoji6]Ja tez jak mam zgagę to piję mleko i na prawdę pomaga![]()
Ja do niedawna nie moglam pic mleka ani jesc mlecznych produktow bo mi bylo nie dobrze, ale juz po trochu moge na szczescie, bo od czasu do czasu lapie mnie zgaga i moge to mleko wypic..
Moj maz przechodzi ciaze ze mna, wczoraj mial zgage [emoji23]
Napisane na HUAWEI GRA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom
madzia.ch.1995
Zawsze mnie to zastanawialo bo to taka prosta metoda a pomaga od razu [emoji6]
Ja do niedawna nie moglam pic mleka ani jesc mlecznych produktow bo mi bylo nie dobrze, ale juz po trochu moge na szczescie, bo od czasu do czasu lapie mnie zgaga i moge to mleko wypic..
Moj maz przechodzi ciaze ze mna, wczoraj mial zgage [emoji23]
Napisane na HUAWEI GRA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom
Ja nie wiedziałam o tym mleku ale od zawsze lubię je pić i kiedys mialam zgagę i wypilam sobie tak poprostu, i pomoglo bardzo szybko
elifit
Moderatorka
wyżej wklejałamDziewczyny te materace z kokosem i gryka to tragedia .poczytajcie.
Link do: Zdrowy sen dziecka czyli jak wybrać materac – DwaPlusCztery.pl
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
elifit
Moderatorka
no o ile ktoś moze pić.
elifit
Moderatorka
taaaaa nie działa ale dzięki
reklama