reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudniowe mamy 2016

Hej dziewczyny
Ode mnie siostra pojechała.
Jutro wesele niedziela poprawiny.
Odezwę się w poniedziałek. Mam wtedy wizytę. Miłego weekendu

Iza cieszę się :)

cb7wugpju04jz4q8.png

reklama
Dobry wieczór mamy, u mnie bieg dziś. Odebrałam wyniki, erytrocyty w moczu:/ na szczęście 1-3 w polu.
Pakuję walizkę, jutro rano na dwa dni na mazury do rodziców, a później 2dni nad morzem nas 2+JanMieszko w brzuchu. Będę zaglądała sporadycznie. Dbajcie o siebie. :)

Elifit, bawcie się super! :)

reklama
Hej laski mój biust z B wskoczył na duże C i kurde ładnej bielizny nie ma żadnej:( bo chuda jestem i pod biustem mam mało. Vo do fascynacji dzidzia mój M na spokojnie tesciowa jak by nie miało być wnuka a moi rodzice już kompletują ubranka a mi zabronili do listopada co kolejek kupować. Wtedy bd mogła kupić co najwyżej wyprawkę. I dupa bo jak widzę te małe śpioszki w sklepie kocyki itp to chce kupić. No i najgorsze a moze i nie ale moje siostry chcą mi oddać praktycznie wszystko po awoich dzieciach jednej strony fajnie ale większość jest dla chłopca. A moja Frania nim nie będzie i tak się dołuje bo mnie naciskają bym nic nie kupowała a ja niw chce by moja dzidzia miała wszystko używane. Chce mieć dla niej różowe rzeczy a nie niebieskie:( wiem może głupie ale jakoś nie mogę tego przetrawić
Didi wpusc jednym uchem drugim wypusc :-) co do ubranek uzywanych ja bym przyjęła , bo naprawde na zmiane moga Ci sie przydac, a wiele zwlaszcza dla takiego maluszka mnustwo jest ubran unisex (moj synek mial po swoich kuzynkach, a pozniej koleja kuzynka miala po nim). Nie musisz wszystkiego uzywac tylko to co uwazasz za odpowoednie.dla dziewcZynki. Co do naiwych ubranek to Ci sie nie dziwie, ze chcesz, wiec kupuj i nikomu nie misisz sie.z.tego spowoadac :-) Twoje dziecko,.Twoje pieniadze :-)

Padło pytanie gdzie mozna kupić artykuły higieniczne dla mamy. Ja kupuje i dla siebie, meza i dla diecka w aptece internetowej gemini. Jest wiele taniej niz na miejscu.

Udalo mi sie umowic synka na wizyte u kardiologa i.echo serca na 30 sierpnia,.a alergologa 7 wrZeśnia i jestem przrszczeliwa ze tak szybko. Dzisiaj dostal takiego kataru i kaszlu , ze masakra. Zbliza sie jesien niestety przeklenstwo alergikow :-( byle ta noc minela spokojnie, bo nie licze ze obejdzie sie bez.ekscesow.

Do góry