Millo
Fanka BB :)
Ankus pozniej juz coraz mnie wiec lepiej nie robic zeby sie nie zeschizowac:*
Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
No właśnie ja bym chciała iść już tak, żeby serduszko było widać.Ja wlasnie nie wiem kiedy bo mi sie nie zgadzaja tygodnie.. bo chcialam 10.04 i wedlug om to bedzie 8 tydz ale wedlug owulacji to bedxie 5
Karolcia90 ja mam to samo, nie mogę się doczekać. Pewnie jak każda z nas. Ja pójdę w okolicy 7 tygodnia.Ja bym chciała iść przed świętami, ale jeszcze nie podjęłam decyzji u którego lekarza chciałabym prowadzić ciążę. I ze względu na późniejszą owu może być za wcześnie na serduszko. Nie mogę się doczekać, aby je już usłyszeć [emoji173].
Napisane na F8331 w aplikacji Forum BabyBoom
U mnie ciąża obumarła, wiec leki chyba też nic nie pomogą.Ankuś nie mam tak.Ja poronilam chyba przez grype jelitowa bo Ledwo zobaczylam test pozytywny i nas wszystkoch wzielo.W wynikach z krwi wyszlo ze infekcja bakteryjna lub wirusowa wiec to u nas zaszkodzilo..I tak sobie to tlumacze.
Teraz najwazniejszy jest progesteron.Innych lekow chyba i tak nie ma
Mi z 17dpo na 19 dpo przerosło 170% także jeśli Cię to uspokoi to możesz jeszcze iść :-)Millo, ale to znacznie później spada. Teraz wciąż będzie rosnąć. Pojde, żeby się uspokoić i mieć pewność, że wszystko dobrze.
A kiedy planujecie iść na pierwszą wizytę do ginekologa?
Przez Millo sama zastanawiam się czy jest sensMi z 17dpo na 19 dpo przerosło 170% także jeśli Cię to uspokoi to możesz jeszcze iść :-)
Ja mam wizytę w 6tc+3, we wtorek po weekendzie :-)
Nie pamiętam w którym tygodniu zaczęły się objawy w poprzednich ciazach ale miałam je dość silne, teraz słabo że aż czasem się zamartwiam czy ta fasolinka rośnie.
![]()