Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Mocno mi się zdaje, że w 25dc.. Także trochę obsuwy do standardu 28dniowego cyklu jest [emoji6].Karolcia o ponad tydzien?W ktorym dniu cyklu mialas owulke? Ja w 19
Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom
No właśnie to jest to bardziej wiesz na co masz uważać. Ja jestem trochę przerażona tym ile pytań siedzi Mi w głowie związanych z ciąża. I do tego to czekanie na kolejną wizytę żeby się dowiedzieć czy wszystko w porządku. A masze mamy babcie to w ogóle USG nie miały, to jak One to znosiłyJa jestem w drugiej ciąży ale pierwsza była zupełnie inna. Od początku plamienia , leki szpitale. Teraz na spokojnie bo nic nie krwawi i nic mocno nie boli. Bardziej wiem na co uważać![]()
Napisane na HUAWEI SCL-L01 w aplikacji Forum BabyBoom
Wraca na święta, ale po świętach jedzie znowu na miesiąc. Praktycznie jestem cały czas sama ale już się przyzwyczaiłam [emoji4]Witaj w klubie. Moj mąż też za chlebem wyjechał. Twój na długo?
![]()
Znosily to o niebo lepiej niż myNo właśnie to jest to bardziej wiesz na co masz uważać. Ja jestem trochę przerażona tym ile pytań siedzi Mi w głowie związanych z ciąża. I do tego to czekanie na kolejną wizytę żeby się dowiedzieć czy wszystko w porządku. A masze mamy babcie to w ogóle USG nie miały, to jak One to znosiły
![]()
Przy pierwszej ciąży bardzo się panikuje, przy drugiej mniej a przy 3 to już w ogóle luz [emoji23]No właśnie to jest to bardziej wiesz na co masz uważać. Ja jestem trochę przerażona tym ile pytań siedzi Mi w głowie związanych z ciąża. I do tego to czekanie na kolejną wizytę żeby się dowiedzieć czy wszystko w porządku. A masze mamy babcie to w ogóle USG nie miały, to jak One to znosiły
![]()
No tak Tu się z Tobą zgodzę. W dobie Internetu mając dostęp do wszystkiego nie można aż się oprzeć [emoji38][emoji38][emoji38]Znosily to o niebo lepiej niż mynie miały gdzie czytać tragicznych historii i szukać objawów w internecie i były o wiele spokojniejsze i nie zestresowane
ja po pierwszej ciąży obiecałam sobie że nie będę szukać i czytać a i tak to robię jak głupia i się nakrecam
Napisane na HUAWEI SCL-L01 w aplikacji Forum BabyBoom
Moje mężowi marzy się trójka. Ja w sumie też bym chciała. Ale będę pamiętać na przyszłość, że z każdą kolejną ciąża będzie łatwiej [emoji6][emoji6][emoji6]Przy pierwszej ciąży bardzo się panikuje, przy drugiej mniej a przy 3 to już w ogóle luz [emoji23]
Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom