reklama

Grudniowe mamy 2017

Dziewczyny, ale mi się humor poprawił.[emoji38] Chcieliśmy z mężem kupić dla naszych Urwisów wozek 3w1, który nowy kosztuje 2600 i dziś w nocy na olx ktoś właśnie go wystawil za 1250!!! Kolor inny, ale co tam. Trzymajcie kciuki. Po 14 jadę to ogladac[emoji16][emoji16][emoji16][emoji16][emoji16]
Wrzuć zdjęcie jak będzie już wasz [emoji1]

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Hej ja dopiero wstałam po weselu. Mieliśmy zostać jednak w domu po tej wczorajszej akcji ale stwierdziłam ze tancowac nie muszę a dobrze mi zrobi wyjście do ludzi i faktycznie to był dobry pomyśl. Leżę teraz i zdycham bo strasznie boli głowa,nie wiem czemu bo wróciliśmy o 1, jasne że nie piłam. Nie wiem nie wiem...

Powiem wam dziewczyny rano tak się wystraszylam . Włączam tv a tu ze 2 zamachy w Londynie . A mój facet akurat tam dziś jest ; ( pierwsze co to telefon czy wszystko ok . I całe szczęście odjechał z Londynu kilkadziesiąt km ;) tak się zestresowalam aż mi ciśnienie skończyło

Napisane na SM-N900V w aplikacji Forum BabyBoom

Pogoda jest cudna. Siedze na hustawce w polcieniu i sie grzeje :)

A mnie sie znudzila telewizja ostatnio calkiem. Maz w nc+ pracuje i z pracy ma wszystkie kanaly. Powiem ci ze ostatecznie to podobaja mi sie nc+owe seriale np Tabu. Kupiliscie tylko canal+ czy caly pakiet z vod?

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Mamy nc+ i jest vod. Przeglądałam dziś co tam jest ciekawego i jest dużo fajnych, nowych filmów :) widziałam że jest pierwszy sezon Belfra, więc chciałabym to zobaczyć na pewno.

A gdzie Ty w kujawsko pomorskim mieszkasz? Bo ja w bydgoszczy

Brodnica :)

U nas pogoda na razie dopisuje.Ja dzisiaj gotuje rosołek i do tego młode ziemniaki z koperkiem,karkówka w sosie i sałata w śmietanie ;)Zawsze chodzimy do teściowej na obiad,ale dzisiaj powiedziałam nie ;)Od wczoraj mam fazę na gotowanie.Upiekłam chlebek,zrobiłam kiełbaskę taką do słoika(mąż będzie miał do pracy),zrobiłam pycha kolacje i w końcu spędziliśmy jakąś sobotę tylko we dwoje :)A dzisiaj wybieramy się na festyn ;)

W pomorskim leje [emoji22] zaplanowałam na dziś spacerek, może po plaży, a tu pogoda mnie zawiodła .. Pewnie spędzę pół dnia w łóżku z tego wszystkiego.. Ale czytam od nowa serię Harryego Pottera [emoji6] jakoś mi ten ponury dzień zleci [emoji6].
Na obiad mamy gulasz z łopatki z wczoraj [emoji16]. Wczoraj z pęczakiem, dziś chyba machnę placki ziemniaczane do tego [emoji6].

@Oska305 udanych zakupów wózkowych w takim razie [emoji6].

Życzę Wam wszystkim miłego dnia [emoji16]. Pocieszcie się z ładnej pogody za mnie [emoji16].

Napisane na F8331 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Dziewczyny coś masakrycznie boli mnie w lewym boku. Z tylu promieniuje na przód. Jest troszeczkę lepiej, gdy siedzę. Chodzenie tylko zgięta. Mialyscue Tak? Wzięłam już mi się i teraz paracetamol. Wyczytałam, ze to może być kilka ciężarnych. Ale aż tak??

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry