reklama
iwilleatyou
Fanka BB :)
Dzień dobry
jak tam dziewczyny dzisiaj ? Ja od rana tylko piersi czuję. Dopijam kawę i lecę odstawić syna do przedszkola
Napisane na HUAWEI SCL-L01 w aplikacji Forum BabyBoom
iwilleatyou
Mnie też głowa zaczęła boleć. Mam dzisiaj wolne więc mały do przedszkola a ja pod kocykA ja tylko siku latam. W nocy trzy razy byłam, a to dopiero poczatki... Deszcz pada a ja muszę jechać pozałatwiać sprawy. Najchętniej przeleżałabym cały dzień w łóżku. Głowa mnie boli i mi źle.
![]()
M@gda
Moderatorka
Tak, i chyba jeszcze w poniedziałek a na wtorek zapisze się do lekarza.
Myślisz ze 70 to dużo?
Zazdroszcze[emoji1] ja dzie sie czuje strasznie. Niedobrze mi, glowa boli i tak ogolnie slabo a ja 5 minut do pracy wychodze[emoji58]Mnie też głowa zaczęła boleć. Mam dzisiaj wolne więc mały do przedszkola a ja pod kocyk

M@gda
Moderatorka
Wiesz, ja np jeszcze nie zdecydowałam, czy chciałabym się chwalić personalnie przed wszystkimi znajomymi na FB, że jestem po ivf. Bo nawet tu każdy ma swoje zdanie, do którego ma oczywiście prawo, ale nie chciałabym stygmatyzować swoich dzieci.Tak chyba można zrobić tylko jak wtedy już raczej nikt do nas nie dołączy? Pozatym nie wszyscy są na fb [emoji12] ale zgadzam się że czytanie tych wątków na forum jest niezbyt wygodne...
Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom
Zinc
No jasne rozumiem to. Ja z kolei na pewno nie chcę zbyt wcześnie mówić innym o mojej ciąży. Więc na razie wolę anonimowość tego forum. A swoją drogą to jest to dla mnie jakiś absurd że ktoś może mieć coś przeciwko ivf. Nie rozumiem ludzi którzy mają coś przeciw!
reklama
Bo najbardziej boimy się tego czego nie znamy i co jest nowe. Jestem wierząca i chodzę do Kościoła, ale jak słyszę co duchowni mowia o dzieciach z in vitro... Bóg wie, a jednak pozwala się rodzić i normalnie żyć takim dzieciom, więc chyba jest to ok. A ludzie to tylko ludzie...