Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Oj to chyba naprawdę ostro poszło. Jeśli jest szansa to pogódźćie się. Po co Ci teraz stresy. Ja z moim mężem bardzo często się klocilam, ale odkąd jesteśmy rozdzieleni już prawie wcale. Wiem, ze to ten i koniec. Więc Wy też rozmowa, buziak i zgoda. Teraz Maleństwo Najważniejsze, a ono nie lubi takich emocji.Carlar Gratulacje Synka:*
Rossiczka Gratulacje Dziewczynki)
Oska super ze wszystko cudownie i ze parka zostala parka)Takie szczescie ze az sie opisac nie da
)
Powodzenia na dzisiejszych wizytach!
Wczoraj zdechnąc szlo na dworze i w domu taki skwar.
Do tego poklocilismy sie z malzem przed wczoraj i sie nie odzywamy do siebie i spi na podlodze w 2 pokoju.I dobrze Mu tak!Wrrrr
Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom
Oska tym razem Mu niestety tak łatwo nie popuszcze bo przegioł pałe.. nie bede dluzej tolerowac jego napadów zlosci.Zwlaszcza teraz jak jestem w ciazy.Rzucilam Mu nawet obrączką to widze ze swoja tez sciagnąl.Nawet sam nic nie potrafi wymyslec:/Jeszcze wykrzyczalam Mu placząc takie rzeczy ze teraz zaluje sama ale trudno.Moze wkoncu Go cos zaboli i przemysli swoje zachowanie..
Dziewczyny blagam pomocy! Czy ktoras z Was tez tak masakrycznie boli/bolala ostatnio glowa? Apap nie pomoze mi na taki bol. Jeszcze musze w pracy siedziecinternista powiedzial. ze mozna w 2 trymestrze wziac ibuprofen bo gorzej dla dziecka jesli tak cierpie. Co robic?
![]()
No to jeśli tak to Cię rozumiem. Z tym ściągnięciem obrączki zachował się jak kompletny dzieciak. Nie odzywaj się do niego, ale już nie denerwuj tak, bo jesteś w ciąży, o czym on zdaje się zapomniał.. .Oska tym razem Mu niestety tak łatwo nie popuszcze bo przegioł pałe.. nie bede dluzej tolerowac jego napadów zlosci.Zwlaszcza teraz jak jestem w ciazy.Rzucilam Mu nawet obrączką to widze ze swoja tez sciagnąl.Nawet sam nic nie potrafi wymyslec:/Jeszcze wykrzyczalam Mu placząc takie rzeczy ze teraz zaluje sama ale trudno.Moze wkoncu Go cos zaboli i przemysli swoje zachowanie..